صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۸ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۴

آزمایش بزرگترین بمب «بتن شکن» توسط آمریکا

وزارت دفاع آمریکا در اقدامی که به گفته مقامات این کشور نشان‌دهنده غافل نماندن واشنگتن از اقدام نظامی علیه ایران است اقدام به آزمایش بزرگترین «بمب بتن‌شکن» موجود در زرادخانه‌های تسلیحاتی خود کرده است.
کد خبر : 10593

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا و به نقل از اسپوتنیک، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارش روز جمعه خود نوشت که مقامات آمریکایی می‌گویند پنتاگون در کنار ادامه رایزنی‌های هسته‌ای با ایران اقدام به ارتقای و آزمایش بزرگترین «بمب بتن‌شکن» (سنگرشکن) موجود در زرادخانه‌های تسلیحاتی این کشور کرده است.


روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال ضمن گزارش این خبر می‌نویسد این موضوع نشانه آن است که دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا در کنار ادامه رویکرد دیپلماتیک با ایران از نوسازی یکی از مخرب‌ترین سلاح‌های متعارف خود که می‌تواند علیه تأسیسات فردو به کار گرفته شود، غافل نمانده است.


کار بر روی بمب‌های بتن‌شکن پیش از آغاز دور فعلی مذاکرات هسته‌ای آغاز شد اما جدیدترین آزمایش این بمب‌ها در ماه ژانویه انجام شد؛ زمانی که به گفته مقامات آمریکایی یک بمب‌افکن «بی‌2» آمریکایی پس از پرواز از پایگاه نیروی هوایی «وایتمن» در ایالت «میسوری» اقدام به پرتاب آن در یک سایت آزمایشی در منطقه‌ای افشانشده در این کشور کرد.


جزئیات مربوط به این فعالیت تسلیحاتی آمریکا را تنی چند از مقامات ارشد آمریکایی افشا کرده‌اند که از آزمایش این بمب باخبر شده‌اند اما درگیر دیپلماسی با ایران در رایزنی‌های هسته‌ای نبوده‌اند.


پنتاگون از هر گونه اظهارنظر درباره ارتقای این بمب‌ها که «نفوذگر مهمات انبوه» یا MOP خوانده می‌شوند، خودداری کرده است.


مقامات آمریکایی روز جمعه مدعی شده‌اند که این سلاح در ماه‌های اخیر از جمله در ماه ژانویه مورد آزمایش قرار گرفته است. نتایج این آزمایش‌ها حاکی از آن است که هنگامی که یکی از این بمب‌ها پس از دیگری پرتاب شود توانمندی بیشتری برای نفوذ به تأسیسات هسته‌ای زیرزمینی ایران یا کره شمالی دارد.


به ادعای این مقامات، فعالیت‌های آزمایشی بر روی این بمب همچنان ادامه دارد اما اکنون طراحان جنگی پنتاگون نگرانی‌های کمتری نسبت به دو سال پیش دارند.



انتهای پیام/

ارسال نظر