صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۹ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۵

بهینه کردن منابع با مدیریت میدانی و چاه محور

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی با تاکید بر مدیریت میدانی و چاه محور در راستای استفاده بهینه از منابع گفت: بهینه کردن هزینه- فایده جز لاینفک کمیته یکپارچه مدیریت مخازن است.
کد خبر : 105670

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، سلبعلی کریمی در جلسه کمیته مدیریت یکپارچه تولید، عملیات و مخازن که با حضور مدیران عملیاتی، فنی و مدیران عامل شرکت های تولیدی نفت و گاز شرق، غرب و زاگرس جنوبی برگزار شد، گفت: به منظور مدیریت بهتر میدان های نفتی و گازی و استفاده بهینه و تخصیص صحیح منابع برای توسعه میادین باید برای هر چاه برنامه ویژه تعریف شود.


وی خواهان برگزاری مناقصه برای احیای چاه های موجود در محدوده نفت مناطق مرکزی شد و اظهار کرد: می توان برای حفر چاه های جدید و احیا و تعمیر چاه های موجود از توان شرکت های داخلی و فعال در این حوزه استفاده کرد.


کریمی توضیح داد: حفر چاه هایی که صرفه اقتصادی ندارد باید از اولویت توسعه کنار گذاشته شود.


مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی با بیان اینکه رسیدن به بهره وری مستلزم استفاده صحیح از منابع است، گفت: وجود امکانات و منابع شرایط تصمیم گیری صحیح را فراهم می کند.


کریمی اظهار کرد به منظور افزایش تولید از مخازن نفت و گاز به روز رسانی آن ها در دستور کار کمیته مدیریت یکپارچه مخازن قرار دارد و اولویت به این امر در میدان تنگه بیجار و میدان های مشترک نفت و گاز، اختصاص یافته است.


تاکنون این کمیته با برگزاری جلسات متعدد سبب به حداقل رساندن روابط بروکراسی و چابک کردن سازمانی را رقم زده است. وی اظهار کرد پیش بینی عملیات لرزه نگاری و احتمالا نیاز به تأسیسات تقویت فشار حساسیت ویژه ای به جهت تولید صیانتی از میدان گازی تنگه بیجار ایجاد کرده و آن را در اولویت ویژه قرار داده است.


با بررسی های انجام شده مقرر شد به منظور افزایش تولید از این مخزن انجام عملیات لرزه نگاری سه بعدی و احداث تاسیسات تقویت فشار گاز در دستور کار قرار گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر