صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۵

آغاز فاز دوم بانک اطلاعات هویت ژنتیک ایران با نمونه گیری در زندان‌های کشور

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسه مشترک سازمان پزشکی قانونی کشور و سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و امنیت که روز چهارشنبه 30 تیرماه از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، اجرای فاز دوم پروژه بانک اطلاعات هویت ژنتیک ایران با نمونه گیری از مجرمین استان‌های اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس به طور رسمی آغاز شد.
کد خبر : 104869

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، این جلسه با حضور دکتر قدیرزاده، مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست سازمان پزشکی قانونی، ورسه‌ای، مدیرکل حفاظت و اطلاعات سازمان پزشکی قانونی، رئوفیان، رئیس بانک اطلاعات هویت ژنتیک ایران، ضیاء آذری، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان زندان ها، دکتر تشکریان مدیرکل بهداشت و درمان سازمان زندان‌ها، و مدیران کل زندان و پزشکی قانونی‌های استان‌های مشمول طرح و نمایندگان بانک ژنتیک تشکیل شد.
در این جلسه تاریخچه فعالیت‌هایی که برای فراهم کردن زیر ساخت‌های لازم برای پیشبرد این پروژه ملی و لزوم تقویت تعاملات بین سازمانی و اتفاق نظر رئیس سازمان پزشکی قانونی و رییس سازمان زندان‌ها با استناد به نص صریح قانون و اهمیت وجود شناسه ژنتیکی از مجرمین و متهمین مباحثی مطرح شد.
در ادامه مراحل فرآیند نمونه‌گیری از مجرمین برای ورود به بانک برای مدیران استانی تشریح شد و جزئیات آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین در مورد اهمیت روش احراز هویت از افراد مشمول نمونه‌گیری و خطراتی که می‌تواند آنان را تهدید کند، مطالبی بیان شد.
شایان ذکر است در پی ابلاغ دستوالعمل تشکیل هیات مدیره بانک اطلاعات هویت ژنتیک ایران توسط رئیس قوه قضائیه، این بانک تشکیل و در ابتدای کار، مقرر شد تا اطلاعات ژنتیکی 10 هزار نفر از مجرمین در این بانک قرار داده شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر