صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۶ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۵

لادن طباطبایی: «دا» قابلیت تبدیل شدن به یک اثر فاخر سینمایی را دارد

لادن طباطبایی؛ بازیگر سینما گفت: با خواندن کتاب «دا» عمیقاً تحت‌تأثیر قرار گرفتم و به عنوان یک زن احساس غرور و افتخار کردم.
کد خبر : 104115

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، طباطبایی در خصوص ویژگی‌های کتاب «دا» اظهار داشت: این اثر تصویر ملموسی از دوران دفاع مقدس و به‌خصوص زنان مبارز و مقاوم کشور ارائه می‌کند که از این حیث نیز کار بی‌بدیل و ویژه‌ای است.


وی با اشاره به اینکه «دا» کتاب ارزشمند و تأثیرگذاری است تاکید کرد: معتقدم این کتاب شایستة توجه بیشتری است. این کتاب قابلیت آن را دارد که به اثری سینمایی یا سریالی تلویزیونی تبدیل شود و امیدوارم این اتفاق به‌زودی رخ داده و شاهد یک اثر سینمایی فاخر متناسب با کیفیت کتاب باشیم.


این بازیگر تلویزیون و سینما همچنین گفت: کتاب «دا» آن‌قدر به سادگی و زیبایی بیان شده و به تمام جزئیات رویداد پرداخته که یک کارگردان ماهر می‌تواند اثری ارزشمند و ماندگار از آن تولید کند.


«دا» نام کتاب روایت خاطرات سیده زهرا حسینی است که در مورد جنگ ایران و عراق و به اهتمام سیده اعظم حسینی نگاشته شده و توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده‌است. «دا»، در زبان کردی به معنی مادر است و زهرا حسینی که خود یکی از کردهای پهله زرین آباد استان ایلام است با انتخاب این عنوان سعی کرده به موضوع مقاومت مادران ایرانی در طول جنگ ایران و عراق بپردازد. به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، این کتاب مهم‌ترین و تأثیرگذارترین کتاب در زمینهٔ خاطره‌نگاری جنگ هشت سالهٔ ایران و عراق محسوب می‌شود.


خاطرات ذکر شده در این کتاب در دو شهر بصره و خرمشهر است و سال‌های محاصره خرمشهر توسط نیروهای عراقی محور مرکزی کتاب را تشکیل می‌دهد. حسینی در آن زمان دختر ۱۷ ساله‌ای بوده و گوشه‌ای از تاریخ جنگ را بازگو می‌کند که غالباً به اشغال و فتح خرمشهر مربوط می‌شود. تبلیغات گسترده‌ای برای این کتاب انجام شد، از جمله پوسترهایی با حضور هنرپیشه‌های معروف طراحی شده بود که به معرفی این کتاب می‌پرداختند.
کتاب شامل سه قسمت است. قسمت نخست کتاب سال های ابتدایی زندگی حسینی در عراق و مهاجرت اجباری خانواده وی تحت فشار رژیم بعث را روایت می کند. قسمت دوم کتاب به شرح فعالیت های حسینی در جریان جنگ ایران و عراق پرداخته است. قسمت سوم کتاب هم در مورد زندگی شخصی حسینی و ماجرای ازدواج وی است.


انتهای پیام/

برچسب ها: حوزه هنری
ارسال نظر