صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۵ - ۱۶ دی ۱۳۹۳

بحران بیکاری و شغل نوظهور تن‌پوش گردانی

نبود فرصت‌های شغلی مناسب و امنیت شغلی در بازار کار برخی افراد را به سوی بازار مشاغل کاذب می‌کشاند. تن‌پوش ‌گردانی یا پوشیدن عروسک‌های کارتونی و ایستادن مقابل در فروشگاه و مرکز تجاری یکی از این نوع مشاغل است.
کد خبر : 104

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، تن‌پوش‌گردانی این روزها برای افراد جویای کار جز ردیف‌های شغلی محسوب می‌شود. عروسک‌هایی با شخصیت‌های کارتونی مختلف و جذاب که باید مقابل در مجتمع‌های تفریحی و تجاری افراد را جذب و به نوعی امور بازاریابی انجام دهند.


تن‌پوش‌گردانی از جمله مشاغل نوظهور و جذابی بوده که جای حاجی‌فیروز را گرفته است و شاید کم‌تر کودکی بتواند به راحتی از کنار عروسک‌های مورد علاقه خود در خیابان عبور کند بنابراین این شیوه بازاریابی این روزها بسیار متداول شده است. از طرفی با نزدیک شدن به ایام نوروز و داغ شدن بازار خرید و فروش‌ها بر این تعداد تن‌پوش‌ گردان‌ها نیز افزوده می‌شود.


پیش‌تر افراد جویای مشاغل نیمه‌وقت و پاره‌وقت به سراغ تن‌پوش گردانی می‌رفتند اما این روزها تن‌پوش گردانی نیز جز مشاغل دائم به حساب آمده و حتی افراد می‌توانند در شیفت‌های مختلف این شغل را عهده‌دار شوند.


آگهی‌های جذب تن‌پوش گردان نیز به نوعی در میان سایر مشاغل قابل توجه‌اند. عموما تن پوش گردان‌ها با حقوق ساعتی استخدام می‌شوند و مانند سایر مشاغل نیز بیمه پس از گذشت سه ماه از شروع کار لحاظ می‌شود.


در آگهی استخدام یکی از مجتمع‌های تجاری جذب تن‌پوش گردان با حقوق ساعتی 3 هزار و 500 تومان و در دو شیفت کاری 9 صبح تا 5 عصر و5 تا 12 شب درج شده است که افراد علاقه‌مند به این شغل می‌توانند به انتخاب خود یکی از عروسک‌های کارتونی مورد علاقه کودکان مانند تام وجری، باب اسفنجی و... را بر تن کرده و این گونه تصدی شغل مورد نظر را بر عهده گیرند.


شاید تا یکی دو سال گذشته تنها مردان به سراغ تن‌پوش گردانی می‌رفتند اما این روزها جنسیت دیگر در این شغل مطرح نبوده و زنان نیز به این شغل روی آورده‌اند و حتی آگهی‌دهندگان نیز دیگر اصراری بر جنسیت فرد استخدام شونده ندارند.


انتهای‌پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: بیکاری شغل
ارسال نظر