صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: بیمارستان‌ها، دولت را مقروض می‌کنند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اکنون بیمارستان‌ها تلاش می‌کنند تا برگه‌های دفترچه را به پول تبدیل و دولت را مقروض کنند اما اگر منابع در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد، خود وزارت بهداشت به بیمارستان‌ها اجازه نخواهد داد که هزینه‌هایی را بر بیمه تحمیل کنند.
کد خبر : 103643

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر اکبر رنجبرزاده اظهار کرد: در دولت گذشته اصرار زیادی می‌کردیم تا قوانینی مانند 10 درصد هدفمندی یارانه‌ها، اخذ مالیات از کالاهای آسیب‌رسان به سلامت و عوارض بر دخانیات اجرا شود.


وی با بیان اینکه در طول دولت‌های پس از انقلاب تا قبل از دولت یازدهم، حوزه سلامت به هیچ عنوان اولویت نبوده است، افزود: به مرحله‌ای رسیدیم که مسئولان کشور پذیرفتند که سلامت باید در اولویت باشد بنابراین همه باید مراقبت کنیم تا طرح تحول سلامت آسیب نبیند و مشکلات موجود آن را باید به حداقل برسانیم.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر لزوم مدیریت منابع، گفت: برای به دست آوردن موفقیت‌های بزرگ باید اعتبارات قابل توجهی را به وزارت بهداشت اختصاص دهیم و بگوییم پس از 5 یا 7 سال آینده به گونه‌ای مدیریت کنید که نمودار هزینه‌ها کاهش یابد.


دکتر رنجبرزاده یکی از انتظارات مجلس از وزارتخانه‌های بهداشت و رفاه را مدیریت منابع به منظور کاهش هزینه‌ها عنوان کرد و افزود: اولویت قرار گرفتن بهداشت و پیشگیری و اجرای کامل نظام ارجاع و پزشک خانواده از دیگر توقعات نمایندگان مردم است.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر رفاه گفت: ایثار و فداکاری کنید و تجمیع منابع بیمه‌ها را به نام خودتان ثبت کنید. اعتقاد داریم که منابع بیمه باید در اختیار وزارت بهداشت باشد و بیمارستان‌ها مجری، وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی سیاستگذار و ناظر باشند. اکنون بیمارستان‌ها تلاش می‌کنند تا برگه‌های دفترچه را به پول تبدیل و دولت را مقروض کنند اما اگر منابع در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد، خود وزارت بهداشت به بیمارستان‌ها اجازه نخواهد داد که هزینه‌هایی را بر بیمه تحمیل کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر