صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۲ - ۳۰ تير ۱۳۹۵
رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری در گفت و گو با آنا؛

مهدی سهرابی فقط 2 امتیاز گرفت / تحمل او در مسیر‌های شیب‌دار تنها 25 دقیقه است

اسامی رکابزنان المپیکی روز گذشته مشخص شد و مهدی سهرابی از اعزام به ریو بازماند. بعد از این خبر او عملکرد فدراسیون را زیر سوال برد و رئیس فدراسیون هم به این موضع واکنش نشان داد.
کد خبر : 103428

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، روز گذشته رکابزنان المپیکی مشخص شدند و از بین 4 رکابزن المپیکی،‌ نام مهدی سهرابی در بین رکابزنان اعزامی به ریو نبود و بر اساس تصمیم فدراسیون دوچرخه سواری او به عنوان یار ذخیره به برزیل می رود. بعد از این انتخاب مهدی سهرابی که همراه با تیم ملی در تورنمنت چین حضور دارد به شدت نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.


او درصحبت هایش اعلام کرده بود که تمام برنامه های فدراسیون و کمیته فنی در مورد بررسی عملکرد رکابزنان دروغ بوده و فدراسیون قبل از اعزام آنها به چین اسامی المپیکی ها را انتخاب کرده بود. وی حتی مدعی شد در روز اعزام به چین هم شنیده که خسرو قمری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری به احد کاظمی گفته که مهدی سهرابی از ترکیب تیم خط خورده است.


سهرابی با گفتن اینکه فدراسیون همه را سرکار گذاشت، عنوان کرده بود: «بحث من رفتن یا نرفتن به المپیک نیست . من در همه رقابت‌ها و تست گیری‌ها جزو سه نفر اول بودم حالا شاید قسمت نبود من به المپیک بروم اما حرف اصلی من این است که چرا فدراسیون که از قبل هدفش این بود من را کنار بگذارد، این همه مدت همه را سرکار گذاشت.»


این بخشی از صحبت‌های مهدی سهرابی بود که بلافاصله بعد از خبر المپیکی نشدنش عنوان کرد. البته ماجرا به اینجا ختم نشد. قادر میزبانی رکابزن 41 ساله تیم ملی دوچرخه سواری بعد از صحبت های مهدی سهرابی و ناراحتی او، از خود گذشتگی کرد و روز گذشته در صفحات مجازی از رئیس فدراسیون دوچرخه سواری خواست که با کناره گیری او از تیم ملی موافقت کند و به جای او مهدی سهرابی به المپیک برود.


خسرو قمری در گفت و گو با خبرنگار آنا درباره اتفاقاتی که روز گذشته در تیم ملی دوچرخه سواری رخ داد گفت:«من به مهدی سهرابی حق می‌دهم. به هر حال این رکابزن مدتهاست که تمرین کرده و به این امید بوده که به المپیک برسد. اما زمانی که کمیته فنی عملکرد او را بررسی کرد مهدی سهرابی کمترین امتیاز را گرفت. اینکه این رکابزن نتوانست نمره قبولی بگیرد مقصرش فدراسیون است؟!»


وی ادامه داد: «‌ما مدتهاست از رکابزنان تست‌های آمادگی جسمانی می گیریم و آنها را در مرحله آزمون و خطا قرار می دهیم. مهدی سهرابی در هیچ یک از رکوردگیری ها عملکرد قابل قبولی نداشت وگرنه برای ما چه فرقی می کند کدام رکابزن به المپیک برود. مگر با دوچرخه سواران غرض ورزی یا مشکل شخصی داریم که بخواهیم آنها را سرکار بگذاریم.»


رئیس فدراسیون دوچرخه سواری همچنان به امتیازات که رکابزنان در کمیته فنی کسب کردند اشاره کرد و گفت: «‌کمیته فنی براساس ارنج تمرینات به رکابزنان امتیاز داد که قادر میزبانی و آورین گودرزی هر کدام 6 امتیاز کسب کردند و صمد میرسیدی 4 امتیاز و مهدی سهرابی هم 2 امتیاز به دست آورد.»


قمری به مسیرهایی که دوچرخه‌سواران باید در المپیک رکاب بزنند اشاره کرد و گفت: «‌دوچرخه‌سواران ما باید در مسیر 190 کیلومتری و در شیب 12 درصدی رکاب بزنند . شرایط پا زدن مهدی سهرابی برای ما سالهاست روشن است. ما به خوبی می دانیم مهدی سهرابی و قادر میزبانی چقدر می تواند فشار تحمل کنند و ضربان قلب هر کدام از آنها در این مسیرها چقدر است. قادر میزبانی می تواند یک مسیر سربالایی را 30 دقیقه تحمل کند اما مهدی سهرابی تنها می تواند مسیر سربالایی را 25 دقیقه تحمل کند و از دوچرخه پیاده نشود. همین 5 دقیقه نشان می دهد که قادر میزبانی چه توانایی دارد و چقدر می توانیم در المپیک به او اعتماد کنیم.»


وی در پایان گفت: «‌تیم دوچرخه سواری هیچ زمانی دچار حاشیه نبوده و از این به بعد هم نخواهد بود. هدف اصلی ما ارتقای رکورد در المپیک است. مهدی سهرابی قبل از اینکه به چین اعزام شود می گفت فرقی نمی کند چه کسی به المپیک برود و امیدوارم هر کسی به برزیل رفت بهترین نتیجه را کسب کند اما حالا چه شده است که این چنین موضع می گیرد. البته به او حق می دهیم تحت فشار بوده است و قادر میزبانی هم برای اینکه دوستش را از ناراحتی در بیاورد درخواست کناره گیری کرده اما من به هیچ عنوان قبول نخواهم کرد. میزبانی با رای من به تیم نیامده تا با نظر شخصی من هم کنار برود. این مسائل تعارف های دوستانه است و نباید به آن توجه کرد.»


لازم به ذکر است،تیم ملی دوچرخه سواری هم اکنون در چین به سر می برد و در این کشور 13 مرحله مسابقه را پشت سر می گذراند. تیم روز 7 مرداد ماه به ایران بر می گردد و بعد از آن 10 مرداد ماه سه ورزشکار المپیکی به همراه خسرو قمری به عنوان سرپرست، مصطفی چایچی و محمد حسینیان راهی برزیل می شوند. در روز اول تیم ملی با سه نماینده از ایران در بخش استقامت رکاب می زنند و مسابقه دوم ما در نوزدهم مردادماه خواهد بود که به صورت انفرادی است و تیم ایران با یک نماینده در این رقابت‌ها شرکت می کند. روز 21 مرداد ماه هم تیم ملی دوچرخه سواری به ایران بر می گردد.


انتهای پیام/

ارسال نظر