صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۸ - ۲۸ تير ۱۳۹۵

لاریجانی: دخالت دولت مخل اقتصاد مردمی است

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که بخش تولید باید مورد حمایت جدی قرار گیرد، گفت: رویکرد کشور باید به سمت اقتصاد عمومی و مردمی باشد.
کد خبر : 102909

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، به نقل از ایرنا‌، علی لاریجانی روز دوشنبه در دیدار فعالان بخش تعاون افزود: دخالت دولت مخل اقتصاد مردمی است، برای این که اقتصاد قوی داشته باشیم باید تشکل های مردم نهاد به وجود آید و در این راستا کارها به آنان واگذار شود.


وی اضافه کرد: ما باید نقش مردم را در اقتصاد پررنگ تر کنیم و واگذاری ها را به این بخش بیشتر کنیم.


رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که بخش تعاون از بخش های مکمل اقتصاد است، اظهار کرد: بخش تولید در کشور باید مورد حمایت جدی قرار گیرد.


لاریجانی تصریح کرد: پررنگ شدن اقتصاد مردمی در قوانین و نظارت ها یک ضرورت اجتناب ناپذیر است چرا که مردم مشکلات را راحت تر متوجه می شوند.


وی افزود: اگرچه در شرایط امروز از نظر منابع و اعتبارات در تنگنا هستیم ولی سخت گیری ها باید معقول و سنجیده باشد، اعمال فشار به ضرر اقتصاد کشور است.


عضو شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: در شرایط رکودی باید فضای تنفسی برای بخش تولید کشور ایجاد کرد.


لاریجانی افزود: مجلس شورای اسلامی قصد دارد در برنامه ششم توسعه توجه ویژه ای به بخش تعاون کند، بخش تعاونی کشور قسمت های نادیده ای از اقتصاد را زیر پوشش قرار می دهد.


وی با بیان این که شهید بهشتی بخش تعاون را لنگرگاهی برای عوامل اقتصادی کشور می دانست، گفت: در حال حاضر چون سهم بخش تعاون در اقتصاد کشور 6 درصد است ولی در سیاست های کلی نظام سهم بخش تعاون در اقتصاد 25درصد هدف گذاری شده است لذا باید بررسی شود که چرا تا این حد سهم بخش تعاون در اقتصاد ایران پایین است.


رئیس مجلس تصریح کرد: ممکن است برخی این پایین بودن سهم بخش تعاون را شرایط حال حاضر اقتصادی کشور بدانند و شاید هم پایین بودن سهم بخش تعاون به خاطر عدم توجه دولت باشد.


لاریجانی یادآور شد: امکان دارد قانون تعاون در کشور ما مشکلاتی داشته باشد و با شرایط فرهنگی ما تطابق لازم را نداشته باشد از این رو ممکن است لازم باشد قانون تعاون با شرایط فرهنگی کشور ما تکامل یابد و متناسب با تجربیات فعالان بخش تعاون ارتقا یابد.


وی با یادآوری این که تعاونی ها ممکن است با شرایط فرهنگی ما ناسازگار باشد، اضافه کرد: این موضوع می تواند باعث شود که اقبال عمومی نداشته باشند.


رئیس مجلس ادامه داد: یکی از دلایلی که سهم تعاون در اقتصاد ما پایین است، به دلیل جنس قوانین موجود است، در ابتدای انقلاب به گونه ای فکر می کردیم که سازگار با اقتصاد ما نشد لذا لازم است در این زمینه تدابیر جدیدی اتخاذ شود.


رئیس اتاق تعاون در پایان این دیدار یک انگشتری منقش به نام امام رضا(ع) را از طرف فعالان بخش تعاون به لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی هدیه داد.


انتهای پیام/

ارسال نظر