صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۲ - ۲۷ تير ۱۳۹۵

غذاهای سنتی فراموش‌شده روح و جان تازه می‌گیرد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی از برگزاری جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری به عنوان محفلی برای احیا و معرفی غذاهای بومی، سنتی منسوخ شده یا در حال فراموشی یاد کرد.
کد خبر : 102553

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، مرتضی آبدار با بیان این‌که جشنواره‌های سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در هشت منطقه از کشور برگزار می‌شود و آذربایجان شرقی میزبان استانهای منطقه 2 است، گفت: جشنواره منطقه ای ملی «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» از 13 الی 15 مرداد در محل پارک ائل گلی تبریز و با حضور استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل برگزار خواهد شد.


وی برگزاری این جشنواره‌ها را در جذب گردشگر و معرفی فرهنگ مردم مناطق مختلف کشور به ویژه در زمینه نحوه پخت غذاهای محلی موثر دانست و افزود: این جشنواره در 60 غرفه نمایشگاهی و در سه بخش، عرضه غذاهای بومی و سنتی، برگزاری مسابقه برای معرفی غرفه های برتر و آیین ها و آداب پخت غذا برگزار خواهد شد.


وی اظهار کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این استان ، آب و هوا و ارتباط با مناطق مختلف ایران و آسیا، حضور غذاهای متنوع و مختلف مردم این خطه از کشور، از رژیم غذایی غنی و متنوعی پیروی می‌کنند که مملو از غذاها و خوراک‌های سنتی و محلی است.


آبدار گفت: رویکرد اصلی این جشنواره فرهنگی است و به همین منظور در بخشی از جشنواره به معرفی فرهنگی منطقه پرداخته خواهد شد در این راستا در محل تالار اندیشه پارک ائل گلی،کارگاه‌های آموزشی فرهنگ و پخت غذاهای منسوخ و یا در حال فراموشی توسط اساتید 4 استان شرکت کننده در طول این سه روز برگزار خواهد شد و همچنین نمایشگاه صنایع دستی و ورک شاپ های مرتبط با تهیه ظروف طبخ و سرو غذا نیز در کنار جشنواره دایر خواهد بود.


وی افزود: در حوزه اطلاع رسانی اقداماتی مانند اجرای تبلیغات محیطی، تولید محتوای خبری و طراحی و نصب پوستر و بنر در سطح استان صورت گرفته و هماهنگی های لازم با جامعه تورگردانان ایران و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان های ذی نفع به منظور تهیه بسته های تورهای سفر داخلی به شهر تبریز و این جشنواره انجام گرفته است.


این جشنواره توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با همکاری شهرداری تبریز، سازمان پارک‌ها و فضای سبز، نیروی انتظامی، اورژانس، شبکه بهداشت و درمان، اداره کل فنی و حرفه‌ای و دانشگاه علوم پزشکی، تشکل‌های مردم نهاد و سایر ارگان‌ها برگزار خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر