صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۰ - ۲۷ تير ۱۳۹۵
در جلسه امروز شورای شهر؛

شاکری: تبدیل خیابان ۱۷ شهریور به راسته فرهنگی شدنی نیست

رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران از پیشنهاد نامگذاری ایستگاه ۶۹ آتش نشانی به نام آتش نشان شهید «علی قانع» خبر داد و گفت: تبدیل خیابان ۱۷ شهریور به راسته فرهنگی شدنی نیست. اقدامات شهرداری در این حوزه هم باید برآمده از مطالعات مردم شناسی و جامعه شناسی صورت گیرد.
کد خبر : 102524

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مجتبی شاکری در جریان دویست و هفتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران که بدون حضور مستمع برگزار شد، آتش نشان‌ها را از اقشار نزدیک به رزمندگان دفاع مقدس توصیف کرد که «بود» و «نبود» و مفهوم بلند توحید را در لحظه لحظه زندگیشان تجربه می‌کنند.


وی از سازمان آتش نشانی درخواست کرد سرمایه ذی قیمت ۱۷شهید آتش نشان در دفاع مقدس و ۲۴شهید عملیات اطفای حریق بن مایه انتشار زندگی و خاطرات آتش نشان‌ها باشد و آن را در قالب رمان، داستان، فیلم و سریال منتشر کند تا ایثار آن‌ها گم نشود. ارائه طرح ولایحه برای رفع کاستی‌ها و ارتقای تجهیزات این قشر ایثارگر وظیفه‌ای بر دوش شورا و شهرداری است.


شاکری درباره پیاده راه ۱۷ شهریور نیز خاطرنشان کرد: تنها با نامگذاری یک معبر به عنوان راسته فرهنگی این هدف محقق نخواهد شد. الزاماتی برای اینکه کاربری یک محله یا محیط به فرهنگی تغییر کند، وجود دارد. بافت جمعیتی افرادی که در یک محله تردد می‌کنند، سکونت علما در محله، برگزاری کلاس‌های درس و نظایر آن می‌تواند یک محله را به راسته فرهنگی تبدیل کند.


این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: از سوی دیگر شهرداری چه مجوزی دارد که نظم یک خیابان را که به راسته تجاری برای صنف مشخصی تبدیل شده است با ادعای اینکه می‌خواهد آنجا را به راسته فرهنگی تبدیل کند، بهم بریزد؟ مگر در نقاط مختلف شهر راسته‌های اصناف مختلف وجود ندارد؟


وی افزود: چرا اصرار می‌کنیم که ترکیب خیابان ۱۷ شهریور را بعد از سال‌ها تغییر دهیم. تغییر بافت و فرهنگ با نامگذاری محقق نمی‌شود و این شدنی نیست. اقدامات شهرداری در این حوزه هم باید برآمده از مطالعات مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی صورت گیرد. با سنگ فرش کردن خیابان پامنار زندگی در آن محلات جاری نخواهد شد و با برگزاری جشن فرشته‌ها در محله هرندی آسیب‌ها از آن منطقه رخت نخواهد بست.


شاکری در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اینکه جامعه امروز به آزمایش یک سالی که از برجام سپری شد، نیاز داشت، افزود: نسل اول انقلاب فهرست طویلی از خیانت‌های امریکا و استکبار را تجربه کرده بود اما نسل جدید چنین تجربه‌ای نداشت و برجام این را برای آن‌ها به وجود آورد که با ماهیت وچهره بزک شده امریکا بیش از پیش آشنا شوند.


وی تاکید کرد: برجام به کسانی که تصور می‌کردند می‌توان با گرگ‌ها رقصید، ثابت کرد که آن‌ها در خطا هستند و چنین چیزی شدنی نیست. اکنون دیوار بی‌اعتمادی بلندی ایجاد شده که به خوی استکباری آن‌ها برمی گردد.


رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران تاکید کرد: امریکا تصور نکند برجام‌های متعدد می‌تواند قامت ملت ما را بشکند و با شرایطی که به ما تحمیل کرده، می‌تواند ما را نسبت به قانون اساسی و آیه بلند «و اعدو لهم مستطعتم من قوه.. دلسرد کند. بی‌تردید دولت و ملت ما از این آزمون سربلند بیرون خواهند آمد.


انتهای پیام/

ارسال نظر