صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

فرهنگ‌

علم

سیاست و جهان

اقتصاد

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۱۶:۰۰ | ۰۱ / ۱۰ /۱۴۰۴
| |
آناکست؛ فرهنگ و هنر

اسراف؛ عادت روزمرۀ عصر معاصر

چرا جوامع جدید، برخلاف جوامع سنتی، نتوانسته‌اند اتلاف مواد غذایی را کنترل کنند؟
کد خبر : 1020731


هرچقدر هم حواستان را جمع کنید، باز هم این اتفاق‌ها می‌افتد: نان خشک می‌شود، میوه‌های داخل یخچال کپک می‌زنند، غذای باقی‌مانده از ناهار یا شام بلااستفاده می‌ماند یا تاریخ انقضای شیر و ماست می‌گذرد. تحقیقات نشان می‌دهد هر خانوار در جهان، به‌طور متوسط سالانه ۷۴ کیلوگرم غذا دور می‌ریزد. اما این فقط آغاز ماجراست. میزان اتلاف مواد غذایی در زنجیرۀ تأمین و توزیع به‌مراتب بیشتر است و این معضل تقریباً در همۀ جوامع امروزی وجود دارد. برنامۀ محیط‌زیست سازمان ملل متحد برآورد کرده است که ۱۷ درصد از مواد غذایی تولیدشده در جهان اسراف می‌شود و تقریباً به همین میزان نیز تلف می‌گردد؛ یعنی نزدیک به یک‌سوم غذای تولیدشده در جهان هرگز مصرف نمی‌شود.

برای شنیدن اپیزودهای بیشتر، می توانید آناکست را در شنوتو، کست‌باکس و اسپاتیفای هم دنبال کنید



عوامل تولید:
نویسنده و گوینده: محمد وحیدی
تدوین: نعیمه کرابی

انتهای پیام/

ارسال نظر