صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۷ - ۲۶ تير ۱۳۹۵

ابداع روشی نوین برای درمان فیستول‌های مثانه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به همت اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، روش نوین کم تهاجمی درمان فیستول‌های مثانه (فیستول های وزیکوواژینال) با موفقت در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد انجام شد.
کد خبر : 102054

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، این روش نوین درمانی، با همکاری دکتر ملیحه کشوری، دانشیار گروه اورولوژی و دکتر داریوش حمیدی علمداری استادیار گروه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان امام رضا(ع) با موفقیت انجام شده است.


تاکنون 20 بیمار با استفاده از این روش درمانی تحت درمان قرار گرفته‌اند و نتایج این روش که برای نخستین بار انجام شده در قالب مقاله در مجله معتبر «اورولوژی آمریکا» به چاپ رسیده است.


چاپ این مقاله در این نشریه موجب شد که پزشک آلمانی که از این بیماری رنج می‌برد برای درمان به بیمارستان امام رضا(ع) مشهد مراجعه کرد.


دکتر ملیحه کشوری، فوق تخصص اورولوژی زنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره روش ابداعی به کار گرفته شده برای درمان فیستول‌های مثانه، اظهار کرد: در این عمل با استفاده از خون بیمار، پلاکتها وفیبرین گلو استخراج شده از خون در داخل فیستول مثانه بیمار تزریق می‌شود.


دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در شیوه‌های متداول، عمل به صورت جراحی باز و به مدت سه ساعت و نیم انجام می‌شود و بیمار پس از عمل باید دو هفته دوران نقاهت را با درد و خونریزی طی کند، خاطرنشان کرد: فیستول مثانه از بیماری‌های اورولوژی زنان است. به این شکل که فیستول‌هایی در مسیر سیستم ادراری به سیستم ژنیتال بیمار ایجاد می‌شود که خود را به صورت ریزش مداوم ادرار در فرد نشان می‌دهد.


وی خاطر نشان کرد: این عارضه برای بیمار بسیار نگران کننده است و موجب کاهش کیفیت زندگی می شود.


در ادامه دکتر داریوش حمیدی، عضو هیات علمی گروه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این زمینه اظهار کرد:‌ در این روش با گرفتن 60 سی سی خون از بیمار، پلاکت‌ها و فیبرین گلو استخراج شده از خون در داخل فیستول مثانه بیمار تزریق می‌شود. در این تزریق فرآورده خونی از خون خود بیمار استفاده می شود و هیچ فرآورده خارجی در این میان وجود ندارد و هیچ عارضه‌ای برای بیمار نداشته که این خود نیز در ایجاد آرامش بیمار بسیار مهم است.


انتهای پیام/

ارسال نظر