صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۲ - ۲۶ تير ۱۳۹۵

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت اطلاعات علمی با نرم افزار EndNote در واحد تهران غرب

کارگاه آموزشی مدیریت اطلاعات علمی با نرم افزار EndNote برای اعضای هیات علمی واحد تهران غرب با هماهنگی دفتر برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان واحد در سایت کامپیوتری دانشکده برق، کامپیو‌تر و محیط زیست واحد در حال برگزاری است.
کد خبر : 101903

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، کارگاه آموزشی مدیریت اطلاعات علمی با نرم افزار EndNote از سوی علی حاجی شمسایی، دکتری علم اطلاعات و دانش‌شناسی از واحد شهر قدس با هدف آشنایی نحوه مدیریت منابع در برنامه Endnote، گروه‌بندی و نمایش منابع در آن و چگونگی استفاده از اطلاعات منابع به صورت خودکار در نرم افزار Wordو مدیریت آن، آشنایی با انواع روش‌های ارجاع‌دهی منابع در یک متن علمی، نحوه انتقال اطلاعات از سایت‌ها و پایگاه‌های داده‌ها به نرم افزار برگزار شده است.


Endnoteی کی از کارآمد‌ترین نرم‌افزارهای مدیریت منابع است که از سوی شرکت تامسون رویترز تهیه شده است و با توجه به امکانات فراوان و ارتباط مستقیمی که با نرم افزار Word دارد، محققان و دانشجویان به طور گسترده در سراسر دنیا از آن استفاده می‌کنند.


این نرم افزار به کاربر این امکان را می‌دهد تا به طور مستقیم اطلاعات منابع را از پایگاه داده‌ها به نرم‌افزار منتقل کند یا به طور دستی اطلاعات را وارد و حتی ویرایش کند.


با این نرم‌افزار می‌توان به جست‌وجوی منابع به صورت آنلاین پرداخت یا با اتصال به کتابخانه‌های معتبر در دنیا اطلاعات منابع مورد نظر را استخراج و وارد نرم افزار Endnote کرد و سپس آنها را از طریق برنامه Word وارد متن کرد.


تغییر فرمت‌های منابع موجود در متن در کسری از ثانیه یکی دیگر از ویژگی‌های این برنامه است و به کاربر حتی این امکان داده شده است تا فرمت‌های جدیدی را ایجاد و بر روی فرمت‌های موجود تغییراتی را اعمال کند. عملگرهای جست‌وجوی مختلف و نیز امکانات گروه بندی منابع از دیگر مزیت‌های کاربردی این برنامه است.


کاربر می‌تواند برای همه فعالیت‌های پژوهشی خود یک کتابخانه از منابع ایجاد کند و نیازی به تهیه فایل کتابخانه‌ای جدید برای هر مورد نیست.


انتهای پیام/

ارسال نظر