صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

فرهنگ‌

علم

سیاست و جهان

اقتصاد

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۱۴:۰۰ | ۱۶ / ۰۹ /۱۴۰۴
| |

تولید اسید فراوان پس از خوردن شیرینی‌ها

در عرض چند ثانیه پس از اولین لقمه یا جرعه‌ای از چیزی شیرین، باکتری‌ها شروع به استفاده از آن قندهای غذایی برای رشد و تکثیر می‌کنند. در فرآیند تبدیل این قندها به انرژی، این باکتری‌ها مقادیر زیادی اسید تولید می‌کنند.
کد خبر : 1016910

انتهای پیام/

ارسال نظر