صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

فرهنگ‌

علم

سیاست و جهان

اقتصاد

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۱۱:۳۲ | ۱۱ / ۰۹ /۱۴۰۴
| |

پشت‌پرده آسیب‌های دکلره؛ از شکنندگی مو تا التهاب پوست سر

کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه مصرف‌کنندگان صرفاً از محصولات رنگ موی دارای مجوز استفاده کنند، پیامدهای استفاده نادرست از دکلره را تشریح کرد.
کد خبر : 1015771

به گزارش خبرگزاری آنا، کیانا روحی، کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، درباره نحوه مصرف فرآورده‌های اکسیدان‌، دکلره و شرایط نگهداری رنگ مو بیان کرد: اکسیدان‌ها که معمولا بر پایه هیدروژن پراکسید هستند نقش فعال‌کننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید به‌گونه‌ای باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکند.

وی افزود: دکلره منجر به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو می‌شود.

این کارشناس اظهار کرد: آسیب‌هایی مانند کاهش ضخامت مو، التهاب و قرمزی پوست سر و تحریک سیستم تنفسی از جمله پیامدهای استفاده نادرست از دکلره است. این فرآیند تنها با رعایت اصول ایمنی و توسط افراد متخصص انجام شود.

روحی درباره ویژگی‌های رنگ موی استاندارد توضیح داد: این فرآورده باید یکنواخت، همگن و فاقد ذرات حل‌نشده باشد و PH آن معمولا بین 9 تا 11 قرار می‌گیرد. تیوب رنگ مو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم و شعله نگهداری شود.

وی گفت: رنگ موها به دو دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم می‌شوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در سه شکل موقت، نیمه‌دائمی و دائمی عرضه می‌شود. همچنین حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این فرآورده‌ها 6 درصد است.

روحی توصیه کرد: مصرف‌کنندگان صرفاً از محصولات دارای مجوز استفاده کنند و از خرید فرآورده‌های فاقد برچسب اصالت و مشخصات کامل خودداری کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر