صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۸ - ۲۴ تير ۱۳۹۵

رویدادهای دانشگاهی؛ اخبار کوتاه از واحدهای لاهیجان، تهران مرکزی و رودهن

کارگاه آموزشی کار با دستگاه HPLC (کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا) با شرکت ۲۵ نفر از اعضای هیات علمی و کار‌شناسان ارشد آزمایشگاهی از واحد‌های سراسر کشور در دانشگاه آزاد لاهیجان برگزار شد.
کد خبر : 101576

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، کارگاه آموزشی کار با دستگاه HPLC به مدت دو روز در روزهای ۲۳ و ۲۴ تیر ۱۳۹۵ به میزبانی دانشگاه آزاد واحد لاهیجان برگزار شد.


مدرس این دوره دکتر مجتبی سلیمانی از اعضای هیات علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد واحد لاهیجان بود و شرکت کنندگان در این کارگاه به صورت عملی و تئوری با این دستگاه پیشرفته آشنا شدند.


مجتبی سلیمانی گفت: «بدون شک مهم‌ترین و پرکاربرد‌ترین روش جداسازی، روش «کروماتوگرافی» است. کروماتوگرافی (Chromatography)، بوسیله یک گیاه‌شناس روسی به نام تسوت، در اوایل قرن بیستم (۱۹۰۳) کشف شد. وی از این تکنیک برای جداسازی رنگدانه‌های مختلف گیاهی مانند کلروفیل‌ها و گزانتوفیل‌ها استفاده کرد.»


وی افزود: «روش‌های کروماتوگرافی بر پایه دو مفهوم کلی دسته بندی می‌شوند: در روش اول، جداسازی بر اساس مفاهیم فیزیکی صورت گرفته و شامل دو گروه کروماتوگرافی ستونی (Column) و کروماتوگرافی سطحی است.»


مرس کارگاه آموزشی HPLC اضافه کرد: «اساس نام‌گذاری در دسته بندی دوم که مرسوم‌‌تر است، نوع فاز متحرک، فاز ساکن و همچنین نوع تعادل ایجاد شده بین دو فاز است. این دسته شامل دو گروه کلی کروماتوگرافی مایع (فاز متحرک مایع) و کروماتوگرافی گازی (فاز متحرک گاز) است.»


سلیمانی گفت: «اصول کار این دستگاه جداسازی مواد تشکیل دهنده بر اساس ضریب تقسیم بیت مولکول‌های دو فاز یکی به عنوان فاز متحرک و دیگری به عنوان فاز ساکن در داخل یک ستون است.»


در پایان این کارگاه شرکت کنندگان از مکان‌های دیدنی لاهیجان بازدید کردند.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی


کارگاه آموزشی با عنوان «ضیافت اندیشه» با حضور استادان واحد تهران مرکزی در مشهد مقدس برگزار شد.
این دوره ضیافت با حضور یکصد وسی استاد و خانواده ایشان در مشهد مقدس برگزار شد.
در این دوره دو کارگاه اخلاق حرفه‌ای با حضور دکتر گلمحمدی استاد تمام و مدرس دانشگاه تهران و کارگاه اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام دکتر ساداتی‌نژاد رئیس مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان علمی کل کشور برگزار برپا شد.


از دیگر برنامه‌های این دوره می‌توان سخنرانی حجت الاسلام ثباتی مقدم رئیس اداره تبلیغات آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) و مداحی مداحان آستان قدس، برگزاری مسابقات ویژه فرزندان استادان و حضور استادان و خانواده‌هایشان در برنامه‌های زیارتی، فرهنگی و تفریحی را نام برد.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
تفسیر سوره مبارکه حجرات که ازتاریخ ۰۵/۰۴/ ۹۵ آغاز شد ۲۳/۰۴/۹۵ پایان یافت.


همزمان با پایان تفسیر سوره حجرات در واحد رودهن، معاون دانشجویی و فرهنگی با قدردانی و تشکر از همکاری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، هدف از اجرای این طرح را در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد: «عمل به تکالیف قرآن و مستندات آن وظیفه هر انسان مسلمانی است.


دکترمحمد چلاجور گفت: «همانطورکه در طول ۳۷ سال گذشته با حضور و ظهور جمهوری مقدس اسلامی درایران عزیز، توجه به قرآن و آثارآن در منویات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری نیز بار‌ها بصورت موکد آمده است دانشگاه آزاد اسلامی نیزدر این زمینه تلاش‌های فراوانی برای اطلاع رسانی به استادان، کارکنان و دانشجویان صورت داده است.


اجرای این طرح که از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی انجام شد با استقبال گسترده استادان و کارکنان واحد همراه شد و چهار شنبه ۲۳/۴/۹۵ به کار خود پایان داد.


انتهای پیام/

ارسال نظر