صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۸ - ۲۵ تير ۱۳۹۵
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد

معاون وزیر کشور دولت اصلاحات: تلاش می‌کنند دولت روحانی را با دولت گذشته شبیه‌سازی کنند/ دولت نباید اجازه دهد پرچم مبارزه با فساد در دست مسببان فسادهای عظیم بیفتد

معاون وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: تلاش می‌کنند این دولت را با دولت گذشته شبیه‌سازی کنند و می‌خواهند با موضوع فیش‌های حقوقی فسادهای هزاران میلیاردی گذشته را پوشش دهند تا مردم آن‌ها را فراموش کنند و افکار عمومی را متوجه فیش‌های حقوقی کنند.
کد خبر : 101459

مرتضی مبلغ در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به موضوع فیش‌های حقوقی عنوان کرد: این موضوع به چند دلیل پیچیده است و دولت باید فعال‌تر وهوشمندانه‌تر در این عرصه ظاهر شود. از یک سو این موضوع ولو ریشه در گذشته داشته اما از اساس غلط است. دولت نباید در مواجهه با آن غفلت می‌کرد و الان هم لازم است با هر گونه تخلف وسوء استفاده‌های انجام گرفته برخورد مناسب و قانونی و منطقی بشود. از طرف دیگر همین فیش‌های حقوقی بهانه و ابزاری برای جنگ روانی و موج‌سواری و سیاه‌نمایی تندرو‌ها شده است که می‌خواهند اهداف سیاسی خود را دنبال کنند. آن‌ها تلاش می‌کنند این دولت را با دولت گذشته شبیه‌سازی کنند.


دولت نباید در مقابل افراطیان حالت انفعالی داشته باشد و نبایداجازه بدهد پرچم مبارزه با فسادی را که خود برافراشته است در دست تندروهایی بیفتد که خودشان مسببان فسادهای عظیم و اصلی در این کشورند

مبلغ افزود: می‌خواهند با موضوع فیش‌های حقوقی فسادهای هزاران میلیاردی گذشته را پوشش دهند تا مردم آن‌ها را فراموش کنند و افکار عمومی را متوجه فیش‌های حقوقی کنند. از سوی دیگر، در فضای تبلیغی و احساسی و سیاسی به وجود آمده رفتارهای واکنشی و احساسی و نسنجیده می‌تواند آسیب‌های جدی به روند مدیریت کشور بویژه خیل عظیم مدیران پاکدست و زحمت‌کش وارد کند و حتی اصلاح واقعی این پدیده را نیز عقیم بگذارد.


وی ادامه داد: در قبال این پدیده دولت باید با هوشمندی بیشتری برخورد کند. این دولت پرچم مبارزه با فساد را خیلی پیش از این‌ها بر افراشت. درست است که غفلت‌هایی هم صورت گرفته است و باید هر چه زودتر جبران شود اما دولت نباید در مقابل افراطیان حالت انفعالی داشته باشد و نبایداجازه بدهد پرچم مبارزه با فسادی را که خود برافراشته است در دست تندروهایی بیفتد که خودشان مسببان فسادهای عظیم و اصلی در این کشورند.


معاون وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: اقدام‌ها و مواضع اخیر مسئولان ذی‌ربط بویژه رئیس‌جمهوری مناسب اما ناکافی است. این اقدام‌ها به نحو لازم به اطلاع مردم نمی‌رسد و در هیاهوی رسانه‌ای وعملیات روانی افراطیان گم می‌شود.


مبلغ تأکید کرد: رئیس جمهوری و سایر دست‌اندرکاران باید بیش از این با مردم صحبت کنند و ضمن بیان اقدام‌ها همه حقایق را با مردم در میان بگذارند و اجازه ندهند مفسدان واقعی خود را پشت فیش‌های حقوقی پنهان وحتی تطهیر کنند. حضور مستمر در صدا وسیما که اکنون اکثرا گزیده وبریده سخنان دولتمردان را، آن هم به صورت کم‌رنگ، منعکس می‌کند و سخن گفتن مستقیم با مردم بدون حذف وسانسور با اطلاع‌رسانی قبلی بسیار ضروری است. باید با مردم به طور مستمر ومستقیم و صادقانه سخن گفت و ضمن اعتراف به خطاها ئو قصور ها و عذرخواهی و اقدام به جبران خطاها، بدون ملاحظه مردم را ازبرنامه‌ها و نقشه‌های مفسدان و بدخواهان اصلی نیز آگاه کنند.


مبلغ گفت: حرکت‌های شفاف و قانع‌کننده مردم و در این حال، توطئه‌ها باید افشا شود. این کار تدبیر بیشتری می‌طلبد. عوامل دولت و تیم رسانه‌ای آن باید بسیار فعال‌تر و هوشمندانه‌تر عمل کنند و نگذارند امر بر افکار عمومی مشتبه شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر