صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

فرهنگ‌

علم

سیاست و جهان

اقتصاد

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۱۵:۲۸ | ۰۴ / ۰۹ /۱۴۰۴
| |

رستگار: اقتصاد مردمی کلید نجات کشور است

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: بدون انتظار از دولت، دست روی زانوی خود بگیرید؛ اقتصاد مردمی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، کلید نجات کشور است.
کد خبر : 1014302

به گزارش خبرگزاری آنا، حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، بر خوداتکایی بخش خصوصی در صنعت رستوران‌داری با گردش مالی هزاران میلیارد تومانی تأکید کرد و گفت: بدون انتظار از دولت، دست روی زانوی خود بگیرید؛ اقتصاد مردمی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، کلید نجات کشور است و صنایع غذایی ما ارزان‌تر و با کیفیت برابر خارجی‌هاست، فقط موانع دولتی برداشته شود.

رستگار در حاشیه هفتمین نمایشگاه تخصصی هورکا ایران افزود: ایران با تمدن غنی و تنوع غذا‌های شاخص هر شهر و قوم، حرف برای گفتن در جهان دارد؛ حتی کشور‌های که ادعا دارند از غذا‌های ما کپی‌برداری کرده‌اند و ثبت جهانی آنها ضروری است.خودباوری و خوداتکایی، موضوعی کلیدی در اقتصاد است؛ واردات فقط جایی که تولید نداریم و تمرکز روی بهداشت به عنوان پایه سلامت مردم.

رئیس اتاق اصناف تهران با انتقاد از دخالت‌های دولتی، گفت: به هیچ عنوان از اقتصاد دولتی توقع کار نداشته باشید؛ نجات کشور در اقتصاد مردمی است و باید موانع برداشته شود تا بخش خصوصی بدون دخالت پیش برود.

وی به نخبگان صنفی و اتحادیه‌ها اشاره کرد که صنعت را متحول کرده‌اند و افزود: هر اتحادیه و صنف، افتخار کشور است؛ تجهیزات داخلی را تهیه کنید و فقط در نبود تولید، وارد کنید؛ نخبگان ما در اتحادیه‌ها قابل رقابت با جهان هستند.

رستگار با آرزوی بارندگی و شرایط جوی مساعد، بر مسئولیت هر فرد در حوزه بهداشت (صنعت مرتبط با سلامت مردم) تأکید کرد و گفت: دست به دست دهیم تا کشور را آباد کنیم؛ این نمایشگاه فرصتی برای تعاملات تجاری و جذب سرمایه خارجی است. 

ضرورت تغییرات سریع فناوری در صنایع 

قاسم‌پور، مجری نمایشگاه هورکای ایران، نیزبا اشاره به تغییر جایگاه صنعت رستوران، کافه و هتل در کشور گفت: ما امروز از مرحله صرفاً ارائه غذا عبور کرده‌ایم. رستوران، کافه و هتل فقط غذا نمی‌دهند؛ اینها حال خوب و حس زندگی منتقل می‌کنند. مشتری وقتی وارد این فضا‌ها می‌شود، برای دریافت تجربه و حال خوب است و فعالان این صنعت به‌خوبی می‌دانند چه مسئولیت بزرگی برعهده دارند.

وی با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه با عنوان صنعت به‌عنوان ستون اصلی زنجیره میزبانی غذا و نوشیدنی کشور برگزار می‌شود، تاکید کرد: در دورانی که با چالش‌های اقتصادی، محدودیت منابع غذایی و انرژی و همچنین تغییرات سریع فناوری روبه‌رو هستیم، این صنعت دیگر تنها ارائه‌دهنده خدمات نیست؛ بلکه حامل فرهنگ، هویت و مهمان‌نوازی ایرانی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر