صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

با کیفیت‌ترین و کم‌‌ کیفیت‌ترین خودروهای داخلی

در خردادماه امسال هیچ خودرویی با درجه کیفی 5 و 4 ستاره تولید نشده است و 76 درصد خودروهای تولیدی در این ماه کم‌ترین کیفیت را یعنی تنها یک ستاره دارند.
کد خبر : 101394

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، در خردادماه امسال 84 هزار و 924 دستگاه خودرو سبک تولید شد که 91 درصد این میزان به تولید خودروهای سواری و 9 درصد به خودروهای وانت اختصاص داشت. خودروهای سبک تولیدی کشور در این ماه شامل 33 مدل خودرو در گروه سواری و 11 مدل در گروه وانت است.


بیش‌ترین و کم‌ترین میزان تولید خودرو در این ماه نیز به ترتیب به خودورهای سایپا X131 و هایما S7 اختصاص دارد.


در روش ارزیابی کیفیت خودروهای داخلی (آدیت)، تعیین و اعلام سطح کیفی خودروها با استفاده از مدل درجه‌بندی یک تا پنج ستاره صورت می‌گیرد. در این مدل یک ستاره، پایین‌ترین سطح کیفی و پنج ستاره بالاترین سطح کیفی خودروها را نشان می‌دهد.


در خردادماه امسال هیچ خودرویی با رده کیفی 5 و 4 ستاره تولید نشده است. در این ماه 7 مدل خودرور معادل 5 هزار و 592 دستگاه رده کیفی 3، 8 مدل معادل 13 هزار و 17 دستگاه رده کیفی 2 و 18 مدل معادل 58 هزار و 634 دستگاه رده کیفی یک را داشته‌اند.


بر این اساس 76 درصد خودروهای تولید شده در خردادماه دارای یک ستاره کیفی، 17 درصد خودروها دارای دو ستاره و 7 درصد خودروهای دارای 3 ستاره بوده‌اند.


بر اساس اطلاعات در خردادماه نیو‌مزدا 3، هایما S7، پارس تندر، تندر 90 اتوماتیک، تندر 90 پارس‌خودرو، تندر 90 ایران‌خودرو، رانا و وانت تندر ایران‌خودرو بیش‌ترین درجه کیفی این ماه را در میان سایر خودروهای تولید شده داشتند.


اما MVM550 مدیران خودرو، New MVMX33 مدیران خودرو، لیفانX60 کرمان موتور، پژو 206SD ایران‌خودرو، پژو پارس ایران‌خودرو، سمند ایران‌خودرو، پژو پارس خراسان، پژو 405 خراسان، پژو 405 ایران‌خودرو، سمند تبریز، پژو پارس مازندران، پژو پارس فارس، تیبا 2 سایپا، سایپا X131 و 132 سایپا، تیبا سایپا کاشان، سایپا X111 سایپا کاشان، سایپا X131پارس خودرو، وانت سایپا X151بن رو، وانت کارا تک کابین بهمن‌موتور، وانت مزدا تک کابین بهمن‌موتور، وانت کارا دو کابین، وانت مزدا دو کابین، وانت نیسان تک سوز زامیاد، وامت دیزل زامیاد، وانت آریسان ایران خودرو تبریز و وانت نیسان دوگانه سوز زامیاد کم‌ترین درجه کیفی یعنی تنها یک ستاره را دارا هستند.


در خرداد ماه امسال کیفیت خودروی پژو ۲۰۶ صندوق‌دار تولیدی گروه صنعتی ایران خودرو کاهش یافته و از سطح کیفی دو ستاره در اردیبهشت ماه به یک ستاره تنزل یافته است.


کیفیت خودروی سراتو تولیدی گروه خودروسازی سایپا هم در این ماه کاهش یافته و از سطح کیفی سه ستاره در اردیبهشت ماه به دو ستاره تنزل یافته است.


انتهای پیام/

ارسال نظر