صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سرپرست تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:

قابلیت‌های بالای ربات ما باعث تمجید رئیس جهانی لیگ ربات امدادگر واقعی شد

سرپرست تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین که امسال با رای‌گیری کمیته فنی لیگ جهانی ربات‌های امدادگر واقعی به عضویت این کمیته درآمد، افزودن یک سری توانمندی به ربات این تیم را اصلی‌ترین عامل موفقیت در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان دانست.
کد خبر : 101275

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مهدی دادور در خصوص مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان گفت: «مسابقات امسال دچار تغییر و تحولات زیادی شده بود و ما هم با توجه به این تغییرات یک سری توانمندی به ربات اضافه کردیم و مهم‌ترین نکته در این لیگ قابل اطمینان بودن ربات است که ربات بتواند با اطمینان بالا، برای زمان‌های زیاد عملیات‌های پیاپی انجام دهد».


وی ادامه داد: «در مسابقات جهانی سال گذشته در چین، ربات ما "کارو" بود که توانست قهرمان جهان شود، امسال تغییرات عمده‌ای انجام دادیم و ربات ما به ربات "کاروپلاس" تغییر یافت؛ که مهم‌ترین ویژگی آن بهره‌مندی از یک بازو با قابلیت درجه آزادی بالا بود تا بتواند یک سری وظایف مختلف مانند جابه‌جایی اجسام، باز و بسته کردن درب‌های یک ساختمان، باز و بسته کردن شیرهای گاز را با توجه به قوانین جدید به خوبی انجام دهد که بازوی جدید این امکان را به ما می‌داد».


دادور افزود: «از طرفی ما قابلیت نرم‌افزاری ربات را افزایش دادیم که بحث شناسایی علائم خطر در طول زمین مسابقه، شناسایی کیوآر کدها و عملکرد خودکار ربات از آن جمله بود زیرا با توجه به قوانین جدید ما باید کاری می‌کردیم تا ربات بتواند به صورت تمام خودکار برخی عملیات‌ها را انجام دهد».


سرگروه تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به کسب مقام اول این تیم در بخش Exploration یا بهترین ربات جست‌وجوگر مسابقات جهانی آلمان گفت: «همچنین در بخش فعالیت‌های مهارتی یا Dexterity هم موفق ظاهر شدیم و امیدواریم در سال‌های آینده در این بخش هم به مقام نخست برسیم».


این پژوهشگر حوزه رباتیک، افزود: «در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان ما بازی‌های زیادی انجام دادیم، اما رقبای اصلی ما تیم تایلند و تیم میزبان بودند که در نهایت در مسابقه نهایی با اختلاف پنج امتیاز پس از تیم تایلند به مقام دوم رسیدیم».


دادور با اشاره به قهرمانی تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات جهانی سال گذشته در چین و همچنین نایب قهرمانی مسابقات جهانی 2016 آلمان گفت: «نکته قابل توجه در هر دوی این سال‌ها حضور تیم MRL در جمع تیم‌های برتر جهان بود؛ تیم ما هم در مسابقات سال گذشته و هم مسابقات امسال یک عملکرد فوق‌العاده داشت، تا جایی که آقای جیکوف، رئیس این لیگ، بارها از تیم ما تمجید کردند که قابلیت‌های زیادی روی ربات قرار داده‌ایم».


این عضو باسابقه تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین درباره ترکیب تیم گفت: «در مسابقات جهانی امسال در کنار نتایج درخشان و عملکرد موفقیت‌آمیز تیم، اتفاق خوشایند دیگری هم افتاد و آن استفاده از افراد و اعضای جدید و تازه کار در کنار نفرات قدیمی و باتجربه بود؛ ترکیب تجربه و تخصص نیروهای قدیمی و انگیزه نیروهای جدید باعث شد ما به آینده تیم بسیار امیدوار شویم که در سال‌های آتی با جداشدن افراد قدیمی، تیم لطمه‌ای نمی‌بیند».


دادور در پایان ضمن قدردانی از زحمات تک‌تک اعضای تیم و همه افرادی که برای به دست آمدن این موفقیت‌ها تلاش کردند، افزود: «دکتر مرتضی موسی‌خانی همواره نگاه حمایتی ویژه‌ای به تیم ما داشته‌اند و با درایت موانع موجود را مرتفع کرده‌اند که در موفقیت‌های تیم به شدت تاثیرگذار بوده است و باید از ایشان تشکر کنم. همچنین باید از دکتر جعفر چگینی نیز قدردانی کنم که با سال‌ها تجربه و عضویت در کمیته‌های فنی و اجرایی فدراسیون جهانی ربوکاپ، همواره به عنوان یک معلم و مشاور ما را یاری کرده‌اند».


انتهای پیام/

ارسال نظر