صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

فرهنگ‌

علم

سیاست و جهان

اقتصاد

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۰۹:۵۷ | ۱۰ / ۰۸ /۱۴۰۴
| |
در راستای همکاری‌ دانشگاه و صنعت صورت گرفت

تشکیل مثلث طلایی در کرمانشاه؛ پژوهشگاه استاندارد، دانشگاه آزاد و اداره‌کل استاندارد به هم می‌پیوندند

رئیس پژوهشگاه استاندارد ایران، خواستار موافقت‌نامه سه‌جانبه بین این پژوهشگاه، اداره‌کل استاندارد کرمانشاه و دانشگاه آزاد به‌منظور ایجاد بستر‌های مشترک برای ارتقای کیفیت، توسعه فناوری نوین و تقویت ارتباط صنعت، دانشگاه و استاندارد در استان کرمانشاه شد.
کد خبر : 1008503

به گزارش خبرنگار آنا، مجید جوانمرد رئیس پژوهشگاه استاندارد از آزمایشگاه همکار استاندارد بین‌المللی ایزو ۱۷۰۲۵ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه بازدید کرد.

براین اساس، درراستای تفاهم‌نامه منعقد شده دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان ملی استاندارد ایران و به‌منظور مشارکت موثرتر واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه استانداردسازی محصولات و صنایع مختلف رئیس پژوهشگاه استاندارد ایران و مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه و معاونان ایشان از آزمایشگاه همکار استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه بازدید کردند.

مجید جوانمرد رئیس پژوهشگاه استاندارد ایران در این بازدید با اشاره به وجود تجهیزات مناسب آزمایشگاهی در ارتباط با مقوله استانداردسازی و حضور نیروی‌های متخصص هیئت علمی و دانشجویی در این مسیر، خواستار موافقت‌نامه سه‌جانبه بین پژوهشگاه استاندراد ایران، اداره‌کل استاندارد کرمانشاه و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به‌منظور ایجاد بستر‌های مشترک برای ارتقای کیفیت، توسعه فناوری نوین و تقویت ارتباط صنعت، دانشگاه و استاندارد در استان کرمانشاه شد.

مسعود باغفلکی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه هم با اشاره به قابلیت‌های استان کرمانشاه در بخش کشاورزی، صادرات و همجواری با کشور عراق و نیز توانایی بالای آزمایشگاه استاندارد ۱۷۰۲۵ این واحد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف روغن، قند، عسل، آب آشامیدنی، شکر، میوه‌ها و سبزی‌ها و همچنین باقی مانده سموم و توکسین‌ها یا مواد سمی موجود در مواد غذایی؛ خواستار همکاری بیشتر پژوهشگاه استاندارد ایران با این واحد دانشگاهی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر