صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۸ - ۲۱ تير ۱۳۹۵

واحد علوم و تحقیقات عضو فدراسیون اروپایی علوم و صنایع غذایی شد

واحد علوم و تحقیقات در فدراسیون اروپایی علوم و صنایع غذایی یا “The European Federation of Food Science & Technology ” (EFFoST) به عضویت درآمد .
کد خبر : 100558

به گزارش خبرنگار آنا، از عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات نیز به عنوان سخنران مدعو (Invited speaker) و سخنران کلیدی (Keynote speaker) دوره هجدهم کنگره جهانی علوم و صنایع غذایی (The 18th IUFoST-World Congress of Food Science and Technology 2016) دعوت به عمل آمد.


دکتر حمید عزت پناه عضو هیأت علمی این واحد، گفت: عضویت مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در سال 2012 در فدراسیون اروپایی علوم و صنایع غذایی (EFFoST)و عضویت واحد علوم و تحقیقات با همکاری دفتر امور بین الملل واحد در این فدراسیون در سال 2016 از جمله اقدامات صورت گرفته در معرفی ایران به مجامع جهانی در حوزه علوم صنایع غذایی است.


عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات گفت: حضور در میان دانشگاه ها و انجمن های برجسته علوم و صنایع غذایی که می تواند در ایجاد و تسریع همکاری های بین المللی، پژوهش، ارتباط اساتید و ادامه تحصیل دانشجویان و بهره مندی از علم روز دنیا در این رشته موثر باشد از جمله دستاوردهای عضویت ایران و بخصوص واحد علوم و تحقیقات در فدراسیون های بین المللی و حضور فعال در کنفرانس های معتبر بین المللی است.


عزت پناه با اشاره به برگزاری همایش های داخلی و بین المللی در حوزه علوم صنایع غذایی گفت: از جمله این همایش ها می توان به همایش جهانی IUFoST اشاره کرد. این همایش جهانی و تخصصی هر دو سال یکبار و در حوزه علوم صنایع غذایی برگزار می شود و معتبرترین همایش در این حوزه است.


وی ادامه داد: با توجه به فعالیت مستمر و ارائه مقالات متعدد در دوره های مختلف کنفرانس بین المللی IUFOST در فرانسه (2006)، چین (2008) و آفریقای جنوبی (2010) و همچنین داوری کنگره جهانی مذکور در سال 2014 (کانادا)، در دوره هجدهم آن که سال 2016 در ایرلند برگزار خواهد شد به عنوان سخنران مدعو و سخنران کلیدی از منطقه خاورمیانه انتخاب شده ام. از این منطقه تنها یک نفر به عنوان سخنران کلیدی انتخاب شده است.


این محقق با بیان اینکه سالانه مقالات و تحقیقات بسیاری در ارتباط با صنعت غذا از سوی محققان ارائه می شود، افزود: در واحد علوم و تحقیقات نیز با توجه به ظرفیت بالای اساتید و دانشجویان آن در حوزه غذایی کشور تحقیقات و مقالات متنوع و کاربردی بسیاری ارائه شده است.


عزت پناه افزود: معتقدم ارائه مقالات و ثبت محصولاتی که ارزش سلامتی بخش دارند باعث شناساندن قابلیت ها، تمدن و سابقه حکیمانه در تولید فرآورده های غذایی هر کشوری است.


وی با بیان اینکه از مشکلات موجود بر سر راه صادرات فرآورده های غذایی وضع برخی از قوانین در کشورهای پیشرفته است ، افزود: این قوانین و مقررات در مواردی بنیان علمی نداشته و تنها براساس منافع تجاری و صرف حمایت از تولید کنندگان داخلی کشورهای پیشرفته وضع می شوند. در این راستا مجمعی با عنوان GHI از سال 2007 تشکیل شده است.


عزت پناه ادامه داد: در مجمع GHI که افتخار حضور در آن را به عنوان سفیر ایران دارم، نقد و بررسی و ارائه توجیه علمی برای بهینه سازی قوانین و مقررات تولید و صادرات مواد و فرآورده های غذایی و در صورت نیاز ایجاد هماهنگی شرایط و قوانین در تولیدات داخلی کشورها به منظور سهولت در صادرات و دفاع از تجارت منصفانه در دنیا از جمله اقدمات در حال پیگیری است.


عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به تخصص اصلی خود در حوزه شیر و فراورده های آن خاطرنشان کرد: نظارت بر تولید و عرضه مواد و فرآورده های غذایی که ارتباط مستقیمی با سلامت جامعه دارد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.


وی ادامه داد: به عنوان مثال در بحث شیر، افراد سودجویی وجود دارند که اقدامات آنها موجب تضییع زحمات دامداران و تأمین کنندگان شرافتمند این محصول شده است. این افراد سودجو با خریداری شیرهایی که برای مصارف انسانی مناسب نیستند و اضافه کردن افزودنی ها به آن سود سرشاری نصیب خود می کنند. معتقدم در زمینه تولیدات مواد و فرآورده های غذایی نیازمند نظارت و برخورد قاطع تری هستیم.


عزت پناه با سابقه 20 ساله فعالیت در دانشگاه و 25 ساله همکاری با صنایع غذایی کشور تا کنون بالغ بر 90 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری را راهنمایی نموده و 90 مقاله علمی و پژوهشی و ISI و 120 مقاله در کنفرانس های داخلی و به ویژه بین المللی ارائه داده است و بیش از 5 اختراع ثبت شده دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر