صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۳ - ۲۰ تير ۱۳۹۵
در گفت‌وگو با آنا

گودرزی: دوچرخه‌سواری در المپیک مدال نمی‌گیرد/ اگر صحبت از مدال نکنم به نظرم کار درستی کرده‌ام

دوچرخه‌سوار المپیکی ایران گفت: پیشرفت قابل توجهی کرده‌ایم و رشد سهمیه‌هایی که به دست آمده بیانگر پیشرفت ما بوده است اما هنوز برای رسیدن به مدال در المپیک فاصله زیادی داریم.
کد خبر : 100236

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، دو سال پیش بود که آروین معظمی گودرزی مدال نقره ماده استقامت جاده رشته دوچرخه‌سواری را در بازی‌های آسیایی اینچئون کسب کرد. این موفقیت در ادامه مدال‌هایی بود که او در رقابت های مختلف آسیایی در رده جوانان و امید و در ماده‌های مختلف مانند چهار کیلومتر پیست، تایم تریل جاده و اسکرچ پیست به دست آورده بود. گودرزی پس از اینچئون هم موفق عمل کرد و در کنار مهدی سهرابی و قادر میزبانی در مسابقات قهرمانی جاده آسیا در اندونزی و تایلند خوش درخشید تا خیلی زود چهار سهمیه ایران در المپیک ریو حتمی شود.


حالا او در کنار میزبانی، سهرابی و صمد پورصیدی در بخش جاده و تایم تریل به عنوان نمایندگان ایران در برزیل انتخاب شده‌اند و تلاش خود را خواهند کرد تا در این رقابت‌ها شگفتی‌ساز شوند. گودرزی گفتگویی با خبرنگار ما انجام داده که در ادامه می‌آید.


* مطابق انتظار یکی از نمایندگان ایران در بازی‌های المپیک هستی؟


- تلاشم بر این بود که در المپیک حاضر باشم و خوشحالم که این تلاش نتیجه داد. من در دوره پیش المپیک که در لندن برگزار شد در اردوی تیم ملی جوانان بودم و تلاشم برای رسیدن به المپیک به نتیجه نرسید. در زمان کسب سهمیه مسابقات 20 ساله بودم و نمی‌توانستم در رقابت‌های انتخابی شرکت کنم. از همان زمان هدفم حضور در المپیک دوره بعدی بود و تلاشم را کردم که در دوره بعدی رقابت‌ها حاضر شوم. بالاخره به هدفم که چندین سال است برای رسیدن به آن زحمت کشیدم و رکاب زدم، رسیدم و حالا امیدوارم که در برزیل هم بتوانم دوچرخه‌سوار موفق برای کشورم باشم.


* به نظرت تیم دوچرخه‌سواری ایران تا چه اندازه شانس این را دارد که در المپیک مدال بگیرد؟


- اگر صحبت از مدال نکنیم به نظرم کار درستی کرده‌ایم. با توجه به اینکه کشورهای دیگر همیشه خوب تلاش می‌کنند و از امکانات بهتری برخوردار بوده‌اند، فاصله دوچرخه‌سواری ایران با آنها به این سادگی‌ها کم نمی‌شود. هرچند ما پیشرفت قابل توجهی کرده‌ایم و رشد سهمیه‌هایی که به دست آمده بیانگر پیشرفت ما بوده است اما هنوز برای رسیدن به مدال فاصله زیادی داریم. اینکه فدراسیون برای دوچرخه‌سوارانی که موفق شوند رتبه‌ای بالاتر از پنجاهم را به دست آورند، پاداش درنظر گرفته، گویای سختی کار ماست. با این حال ما حداکثر تلاش خود را خواهیم کرد تا رتبه‌های بسیار بهتری نسبت به ادوار گذشته المپیک به دست آوریم.


* گویا فدراسیون برای کمک به شما تورنمنت چین را در نظر گرفته است؟


- پیش از این هم مسئولان فدراسیون سعی کردند تا با برگزاری مسابقات داخلی و اعزام بچه‌ها به رقابت‌های بین‌المللی میزان آمادگی‌شان را بالا ببرند. تورنمنت چین در 13 مرحله برگزار می‌شود و با توجه به مسیرهای سخت و دشواری که دارد، فشار لازم را به ما می‌‌‌آورد. ما نیاز به این داشتیم که بتوانیم در بهترین شرایط آماده رقابت‌های المپیک شویم و فدراسیون هم حداکثر تلاشش را کرده تا دوچرخه‌سواری نتایجی به مراتب بهتر از المپیک لندن را رقم بزند.


* ایران در بخش جاده بهترین تیم آسیا را دارد. به نظرت در المپیک هیچ دوچرخه‌سوار آسیایی مدال نمی‌گیرد که برای خودت و هم تیمی‌هایت شانسی قائل نیستی؟


- بعید است که از آسیا فردی بتواند در بخش جاده دوچرخه‌سواری در ریودوژانیرو به مدال برسد. ما از لحاظ امتیازی بالاتر از دوچرخه‌سواران ازبکستان و ژاپن که در آسیا همواره موفق بودند، قرار داریم و نتایجی بهتر گرفته‌ایم. با این حال هیچ چیزی را نمی‌توان با اطمینان گفت. آنها تجربه حضور در میادین متعدد بین‌المللی از جمله رقابت‌های توردوفرانس را دارند و به همین خاطر احتمال آنکه بتوانند بهتر از ما کار کنند بسیار زیاد است. البته ما هم نا امید نیستیم و حداکثر تلاش خود را می‌کنیم تا نتایج خوبی به دست آوریم.


* روند رو به رشد دوچرخه‌سواری ایران می‌تواند در المپیک توکیو به مدال ختم شود؟


- از الان نمی‌شود که چهار سال دیگر را پیش‌بینی کرد. فدراسیون با توجه به بودجه‌ای که در اختیار داشته حداکثر تلاشش را کرده تا هر دوره بهتر از دوره قبل عمل کنیم و امیدوارم سیر صعودی دوچرخه‌سواری ایران در دوره بعدی امکان کسب مدال را بیشتر کند. ما باید به مسابقات معتبر جهان راه پیدا کنیم و راه آن برتر بودن در آسیاست. اگر امکانات بهتری به ما دهند،‌موفقیت در رقابت‌های بین‌المللی دور از دسترس نیست و ما در مسابقات جهانی هم می‌توانیم مدال بگیریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر