صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۱۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۳

چرا خلبانان اغلب ریش ندارند؟

بر اساس نتایج تحقیقاتی که از بررسی سه ماسک پر کاربرد خدمه پرواز به دست آمده مشخص شده است که اگر شخص در ناحیه تماس صورت با ماسک ریش داشته باشد، کارایی ماسک اکسیژن برای او کاهش می‌یابد.
کد خبر : 915595

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اگرچه این موضوع ربطی به مقررات اداره هوانوردی فدرال (FAA) ندارد، اما بسیاری از خطوط هوایی بزرگ جهان قوانین سختگیرانه‌ای در رابطه با موهای صورت دارند. 

بنابر نتایج یک مطالعه دیگر ریش‌های تزئینی که کاملا زیر ماسک قرار می‌گیرند نیز بین ۱۶ تا ۶۷ درصد منجر به نشتی اکسیژن از ماسک می‌شوند. این میزان در مورد خدمه با افزایش فعالیت بدنی که منجر به افزایش سرعت تنفس آن‌ها می‌شود، افزایش می‌یابد.

اکثر خطوط هوایی برای مسافرینشان محدودیتی برای داشتن ریش اعمال نمی‌کنند و البته بسیار نادر است که از آن‌ها خواسته شود تا وظایف پیچیده‌ای چون پرواز هواپیما را برعهده گیرند. با این حال کاهش جریان اکسیژن به دلیل ریش‌ پرپشت می‌تواند در مواقع اضطراری برای مسافران خطرناک باشد.

درواقع ریش به این دلیل که نمی‌گذارد ماسک در تماس کامل با پوست صورت باشد، باعث ایجاد نشتی شده و در نهایت مانع ورود جریان مناسب اکسیژن به سیستم تنفسی می‌شود. 

انتهای پیام/

ارسال نظر