صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
انجمن علمی بین المللی ACI برگزار می‌کند؛

بیست و ششمین همایش ملی بتن و زلزله

بیست و ششمین همایش ملی سالیانه انجمن علمی بین المللی بتن ACI- شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله مرکز تحقیقات بتن (متب) پنجم دی ماه برگزار می‌شود.
کد خبر : 886928

به گزارش گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، فردا پنجم دی ماه است، سالگرد یکی از تلخ‌ترین روزهای تاریخ معاصر و شاید تاریخ کشورمان است.

در ساعت ۵:۲۶ صبح جمعه ۵ دی ۱۳۸۲، زمین‌لرزه‌ای با بزرگی ۶٫۶ ریشتر به مدت ۱۲ ثانیه شهر بم و مناطق اطراف آن در شرق استان کرمان را لرزاند. اما این 12 ثانیه به ظاهر کوتاه به قیمت حان ۳۴٬۰۰۰ تا ۵۰٬۰۰۰ نفر از هم‌وطنان کشورمان تمام شد.

هرچند که پیش‌تر سه زلزله مهیب (زمین‌لرزه ۱۳۴۱ بوئین‌زهرا با مرگ بیش از ۱۲ هزار نفر، زمین‌لرزه ۱۳۵۷ طبس با از دست دادن جان میان ۱۵۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰ نفر و زمین‌لرزه ۱۳۶۹ رودبار و منجیل با ۳۷٬۰۰۰ نفر جان باخته) را در تجربه کرده بودیم، اما فاجعه بم سبب شد تا بیش از پیش به این مسئله مبتلا به کشور یعنی زلزله اندیشه شود. در نتیجه ۵ دی ماه روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی نام گذاری شود.

حال به مناسبت این روز و نیاز کشور به کار علمی در زمینه زلزله انجمن علمی بین‌المللی بتن ACI- شاخه ایران و مرکز تحقیقات بتن (متب) همت به برپایی بیست و ششمین همایش ملی سالیانه بتن و زلزله کرده‌اند.

محور اصلی کنفرانس امسال تاب آوری (Resilience): ارائه راه حل‌های خلاقانه، نوآورانه فناوری متکی بر مهارت‌های قرن بیست و یکمی تفکرپرسشگری، برقراری ارتباط موثر با دیگران، همدلی و همدردی برای گفتگو و تصمیم گیری علمی و هنری در انتخاب دانش و مهارت‌های تکنیکی بتنی و مهارت‌های کاربردی زندگی نوین درجهت رویارویی با چالش‌های نوین ساخت و سازبتنی و آمادگی برای ورود موفق به جامعه نوین غیر نرمال در نظم نوین جهانی پساکرونا توسط مهندسان و اساتید کشور است.

پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات تکمیلی به این نشانی مراجعه کنند.

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر