صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۰۵ دی ۱۴۰۲
از سوی یک شرکت دانش‌بنیان محقق شد؛

ساخت محصولی فناورانه که ناشنوایان را از گازهای سمّی آگاه می‌کند

یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه موفق شد محصولی فناورانه بسازد که قادر است با تنظیم سطح «آلارم» و «دتکتور»، ناشنوایان را از وجود گازهای سمّی آگاه کند.
کد خبر : 886670

خبرگزاری علم و فناوری آنا ـ حسین بوذری؛ شرکت دانش‌بنیان «هوشمان پیشرو امید» فعال در حوزه الکترونیک و کامپیوتر موفق شد تأییدیه دانش‌بنیانی را در سال 1401 اخذ کند.

این شرکت دانش‌بنیان در زمینه هوشمندسازی مدارهای الکترونیکی و طراحی و ساخت آن، طراحی و ساخت تجهیزات اتوماسیون، طراحی، توسعه و ساخت اپلیکیشن‌های موبایل، طراحی، ساخت و اجرای تجهیزات تردد حفاظت و امنیت، طراحی و ساخت فیبر مدار چاپی فعالیت می‌کند.

این شرکت دانش‌بنیان علاوه بر طراحی و ساخت تجهیزات الکترونیکی و کامپیوتر در حوزه پژوهش هم دستی بر آتش دارد و با فعالیبت‌های پژوهشی موفق شده به ایده‌های موفقی در راستای پیشرفت حوزه‌های الکترونیکی و رایانه دست پیدا کند.

مهم‌ترین مزیت شرکت‌ دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آـزاد اسلامی واحد کرمانشاه به‌کارگیری دانشجویان جوان و مستعد در کار و بهره‌گیری از پژوهش‌های کاربردی برای دستیابی به اهداف است.

این شرکت دانش‌بنیان در زمینه طراحی و ساخت «پروگرامر»،«برد بورد»، «کامپایلر»، «مدارهای تطبیق اسپدانس»، «آردوینو» و «میکروکنترلر» فعالیت می‌کند و تاکنون موفق شده در زمینه هوشمندسازی الکترونیکی و قطعات آن گام‌های بزرگی بردارد.

این شرکت دانش‌بنیان موفق شده با تکنیک مدار دستگاهی به نام «برد بورد» بسازد که بدون اینکه نیاز به لحیم‌کاری یا اتصالات دائمی باشد، مدارها را سریعاً ببندد، افرادی که سالیان سال با «برد بورد» کار کرده‌اند، می‌دانند که برای بستن سریع مدارها و آزمایش مدار می‌توان از این دستگاه هوشمند استفاده کرد.

شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در زمینه طراحی مدار مبتنی بر میکروکنترلرهای AVR، طراحی مدار مبتنی بر میکروکنترلرهای ARM و برنامه‌نویسی PHP و SQL هم فعالیت می‌کند.

خبرنگار خبرگزاری آنا در راستای بررسی فعالیت و اقدامات شرکت دانش‌بنیان «هوشمان پیشرو امید» گفت‌و‌گویی را با حامد عباسی مدیرعامل این شرکت ترتیب داده است.

عباسی با بیان اینکه این شرکت در حوزه الکترونیک و کامپیوتر فعالیت می‌کند، اظهار کرد: سال گذشته موفق شدیم تأییدیه دانش‌بنیانی را از معاونت، علمی و فناوری ریاست‌جمهوری اخذ کنیم.

تنظیم سطح دستگاه «دتکتور» گاز با اپلیکیشن 

وی اضافه کرد: در زمینه تولید وسایل الکترونیکی، برنامه‌نویسی، برنامه‌های موبایل و کامپیوتر فعالیت می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در پاسخ به این سؤال که محصول شما چیست و چه کاربردهایی دارد؟ عنوان کرد: محصول ما «دتکتور» زلزله و گاز بوده که در منازل مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به‌طوری‌که عملکرد بسیار ثابت و پایداری با تغییر دما و رطوبت داشته و خود را با شرایط متفاوت دما و رطوبت وفق می‌دهد.

عباسی یادآور شد: در این محصول از هوش مصنوعی شبکه عصبی استفاده کردیم و سنسورهای موجود در دستگاه جبران‌سازی شدند و«دتکتور» زلزله و گاز حتی به یک نرم‌افزار موبایل متصل شده و برای افراد ناشنوا می‌توانیم «آلارم» یا هشدار را از طریق ویبره موبایل قابل درک کنیم.

وی توضیح داد: ناشنوایان قادر به شنیدن آلارم نیستند و زمان بروز خطا را درک نمی‌کنند؛ بنابراین هوش مصنوعی شبکه عصبی روی محصول «دتکتور» زلزله و گاز مورد استفاده قرار گرفته و رفتار سنسورهای موجود در دستگاه «دتکتور» زلزله و گاز را خطی کردیم و دیگر وابسته به دما و رطوبت نیست.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه متذکر شد: به عنوان مثال اگر دستگاه را در شمال و جنوب کشور یا تهران نصب کنید، عملکرد دستگاه در هر سه مکان مشابه است، به‌طوری‌که رطوبت و دما روی عملکرد دما تأثیر نمی‌گذارد.

عباسی عنوان کرد: ممکن است دستگاهی در شهر تهران به‌خوبی جواب بدهد؛ اما در شمال کشور به‌دلیل رطوبت بالا دارای عملکرد نامناسبی است، به‌خصوص دستگاه‌هایی که با جان انسان سر و کار دارند، مانند دستگاه «دتکتور» گاز که در هر شرایط محیطی عملکرد ثابت و پایداری دارد.

محصولات «دتکتور» گاز در بازار بسیار بی‌کیفیت است

وی تأکید کرد: از سویی این دستگاه قادر است ناشنوایان را از طریق اپلیکیشن موبایل با خطر احتمالی انفجار گاز آگاه کند و افرادی هم که از طریق اپلیکیشن طراحی شده برای ارتباط با دستگاه «دتکتور» گاز استفاده می‌کنند، می‌توانند سطح آلارم گاز یا زلزله را تنظیم کنند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در پاسخ به این سوال که محصول شما چه نیازی از نیازهای جامعه را برطرف می‌کند؟ اظهار کرد: استفاده از «دتکتورهای» گاز و زلزله در منازل مسکونی براساس قوانین نظام مهندسی ضروری است، یعنی منزل مسکونی متقاضی دریافت پایان کار ساختمانی موظف است «دتکتور» گاز را در محل آشپزخانه نصب کند.

عباسی خاطرنشان کرد: اکنون محصولات «دتکتور» گاز در بازار بسیار بی‌کیفیت بوده، چراکه چینی است و از همه بدتر فاقد استاندارد لازم هستند؛ چراکه مراحل استاندارد را طی نکرده‌اند، در حالی که ما دارای استاندارد ملی برای دستگاه‌های «دتکتور» گاز و زلزله هستیم؛ بنابراین دستگاه‌های فاقد استاندارد در بازار به وفور پیدا می‌شوند و در حال فروش این نوع از دستگاه‌ها هستند.

وی افزود: محصول «دتکتور» گاز و زلزله تولید شده در شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه مراحل استاندارد را کاملاً طی کرده‌ و سنسورهای را کاملاً پایدار کردیم؛ چراکه این دستگاه دارای هوش مصنوعی است، موضوع مهم‌تر اینکه دارای هزینه بسیار کمتری است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه تشریح کرد: «دتکتور» گاز و زلزله فاقد استاندارد موجود در بازار اکثراً به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، یعنی از مبادی رسمی هم وارد نمی‌شوند.

عباسی اضافه کرد: با دستگاه هوشمند «دتکتور» گاز و زلزله می‌توان از ارزبری جلوگیری و از جان انسان‌ها نیز محافظت کرد؛ چراکه دارای زنگ هشدار بوده است؛ بنابراین با این دستگاه مشکلات مربوط به ارزبری، عدم اطمینان عملکرد مناسب و مقابله با محصولات مشابه و فاقد استاندارد و چینی مرتفع می‌شود.

وی، برنامه‌های پیش ‌روی شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه را اینگونه برشمرد: نخستین برنامه ما این است که در راستای صادرات دستگاه هوشمند «دتکتور» گاز و زلزله به کشورهای همسایه اقدامات لازم را انجام دهیم، چراکه این محصول براساس استانداردهای بین‌المللی ساخته شده و کشورهای زیادی متقاضی این محصول هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه درباره اینکه آیا روی محصولات دیگری هم کار می‌کنید؟ یادآور شد: تمرکز ما روی وسایل الکترونیکی خانگی است؛ مانند تجهیزات حفاظتی که برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی در منازل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عباسی اضافه کرد: در حال توسعه چند محصول هم هستیم تا به مرحله تجاری‌سازی برسد و مهم‌ترین اهداف ما توسعه محصولات جانبی است؛ البته صادرات در وهله نخست قرار دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر