شعبانی: شهر به سمت فرسودگی میرود
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در آیین بهرهبرداری از ۱۱۰ پروژه شهری در منطقه ۹ صبح امروز- شنبه ۴ آذر ۱۴۰۲- در هشتاد و سومین پویش امید و افتخار برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد مدیریت مشارکتی را در این دوره از مدیریت شهری داریم که طرح من شهردارم نمونهای از این رویکرد است و قریب به نیم میلیون نفر در آن مشارکت کردند که امروز ۱۰۰ پروژه من شهردارم در این منطقه افتتاح میشود.
وی افزود: در تهران تا امروز بیش از ۸۰۰ پروژه من شهردارم از مجموع ۱۲۵۰ پروژه این طرح افتتاح شده است و امیدواریم تا پایان سال مابقی این پروژهها به مرحله بهره برداری برسند.
شعبانی با تاکید بر لزوم تکمیل پروژههای نیمه تمام، گفت: قیمت این پروژهها براساس نیمه اول سال ۱۴۰۰ حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان بوده است و تا امروز حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان از آنها به بهره برداری رسیده، پروژههایی که از ۱۶ سال تا یک سال سابقه مدیریتی را به خودش دیده است. برگشت این سرمایهها و در خدمت مردم قرار گرفتن آن گامی بلند بوده است.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران بیان کرد: در بحث آسفالت بیشتر از متوسط سالانه ۱۰ سال گذشته اجرای آسفالت داشتیم، ۱۷۳ اکیپ اجرای آسفالت و بالغ بر ۲۵۰۰ نفر در شیفت شب برای آسفالت خدمت رسانی میکنند. اجرای آن به اندازه مسیر رفت تهران تا مشهد است. اما همچنان عقب ماندگی بالا است و باید بیشتر تلاش کرد.
وی ادامه داد: برای باقیمانده زمان امسال و سال آینده طرح تحولی بیست گانه طراحی شده تا شکل و شمایل بهتری به شهر تهران دهد، چرا که شهر نیمه فرسودهای داریم و میتوان گفت که شهر به سمت فرسودگی میرود. مثلا ۵۰۰ میدان در شهر داریم که اگر شکل و شمایل مناسبی به خود بگیرد میتواند چهره شهر را تغییر دهد و نونواری را در سطح شهر تهران شاهد باشیم.
در ادامه محمد آخوندی عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم با تبریک هفته بسیج و با بیان اینکه روحیه بسیجی در مدیریت کشور شکل گرفته و باید تلاش کنیم بهترین خدمت را در سطح کشور ارائه دهیم، اظهار کرد: تفاوتی که شهرداری با سایر دستگاههای اجرایی دارد این است که باید خودش درآمد کسب کند و خودش برای مردم هزینه کند، در این دولت استثنائا میبینیم که دولت وظایف قانونی خود را در قبال شهرداری انجام میدهند، در دورههای گذشته دولتها کمک چندانی به شهرداری نمیکردند و بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان مطالبات از دولت داریم.
وی افزود: از ابتدای ورود به کمیسیون برنامه و بودجه طرح رصد را راه اندازی کردیم و تا الان دوبار همه محلات را بازدید کردیم؛ سال گذشته بیش از هزار پروژه توسعه محلهای اجرا شد و امروز طرح من شهردارم با همان نیت و فرایند طراحی شده و بیش از ۷۰ درصد پروژههای توسعه محلهای تعریف شده، به اجرا رسیده است. نکته مهم این پروژهها این است که خود مردم آنها را خواستند و شاید بعضا اثر و رضایتمندی آن برای مردم از یک پروژه بزرگ مقیاس بیشتر باشد. ۲۵ درصد این پروژهها در تهران در حال اجرا است.
آخوندی با بیان اینکه ما بنای اینکه زحمات دیگران و مدیران گذشته را زیر سوال ببریم نداریم، اما به هر دلیلی برخی از پروژههای بزرگ شهر متوقف مانده بود، ادامه داد: سه پروژه بزرگ بزرگراهی داریم، آزادراه شوشتری، بزرگراه بروجردی و ادامه یادگار؛ این پروژهها در دید مردم نیست و تا زمانی که افتتاح نشوند و در اختیار مردم قرار نگیرد شاید مردم ندانند چه اتفاقاتی در حال انجام است.
عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: بیش از ۱۵۰۰ میلارد تومان تملک انجام شده برای اینکه راه پروژه یادگار باز شود، در فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی که فاز اول آن افتتاح شده، تملکهای بزرگی با بیش از هزار میلیارد تومان دارد تا این پروژه به ادامه مسیر یادگار برسد. در بحث آزادراه شوشتری نیز تملکهای زیادی انجام شد و امروز سه هزار میلیارد تومان تملک در ورزشگاه تختی انجام شده تا ادامه این بزرگراه انجام و در در اختیار مردم قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: افتتاح مجموعه کوثر کار ارزشمندی است، اما همزمان با این مجموعه احداث پارکینگی تصویب شده بود که با نبود آن مشکلاتی برای استفاده از آن ایجاد میشود و انتظار داریم بحث احداث پارکینگ در زمین روبروی این مجموعه هر چه سریعتر اجرا شود. گفتنی است؛ در پایان این مراسم از مادر شهیدان شاهآبادی تجلیل و قدردانی شد.
انتهای پیام/