صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

آغاز آزمایش انسانی کاشت تراشه‌های مغزی «نورالینک» در بیماران فلج

استارت‌آپ تراشه مغزی «نورالینک» تأییدیه هیئت بازبینی مستقل را برای آغاز نخستین آزمایش انسانی ایمپلنت مغزی خود دریافت کرد.
کد خبر : 868966

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، استارت‌آپ تراشه مغزی «نورالینک» (Neuralink) ایلان ماسک اعلام کرد که تأییدیه هیئت بازبینی مستقل را برای شروع اولین آزمایش انسانی کاشت ایمپلنت مغزی خود در بیماران فلج را دریافت کرده است.

افرادی که به دلیل آسیب نخاعی گردن یا اسکلروز جانبی آمیوتروفیک دچار فلج هستند، واجد شرایط این مطالعه هستند، اما مشخص نشده که چه تعداد شرکت‌کننده در این کارآزمایی ثبت‌نام می‌شوند. تکمیل این آزمایش حدود ۶ سال طول می‌کشد.

نورالینک گفت: در این مطالعه از یک ربات برای قرار دادن ایمپلنت رابط مغز و کامپیوتر «بی‌سی‌آی» (BCI) در ناحیه‌ای از مغز که حرکت را کنترل می‌کند، استفاده می‌شود. هدف اولیه این است که افراد صفحه کلید کامپیوتر را کنترل کنند. این شرکت که پیش از این امیدوار بود مجوز کاشت دستگاه خود را در ۱۰ بیمار دریافت کند، اما اکنون در حال مذاکره با «سازمان غذا و داروی ایالات متحده» (FDA) برای تعداد کمتری از بیماران است. مشخص نیست که سازمان غذا و دارو در نهایت چند بیمار را تایید کند.

ماسک جاه‌طلبی‌های بزرگی برای نورالینک دارد. وی می‌خواهد کار قرار دادن دستگاه‌های تراشه‌ خود را برای درمان بیماری‌هایی همچون چاقی، اوتیسم، افسردگی و اسکیزوفرنی تسهیل کند.

در ماه مه، این شرکت اعلام کرد که از سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای اولین کارآزمایی بالینی در انسان مجوز دریافت کرده، در حالی که قبلاً تحت نظارت فدرال برای انجام آزمایش‌های حیوانی بود.

به گفته کارشناسان، حتی اگر ثابت شود که دستگاه بی‌سی‌آی برای استفاده انسان ایمن است، هنوز هم به طور بالقوه بیش از یک دهه طول می‌کشد تا این استارت‌آپ بتواند مجوز استفاده تجاری را تضمین کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر