صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

«غرور» با صدای صادق شیخ‌زاده منتشر شد+ صوت

صادق شیخ زاده، خواننده موسیقی سنتی ایرانی به تازگی اثری با عنوان «غرور» برای علاقه‌مندان منتشر کرده که درباره آن توضیح می‌دهد.
کد خبر : 855802

صادق شیخ‌زاده، خواننده موسیقی سنتی ایرانی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان این که چندی پیش توانسته‌ است در جشنوارۀ موسیقی «فاطیما مرنسی» در کشور مراکش حضور پیدا کند، گفت: ما پیش از شرکت در این جشنوارۀ، در جشنوارۀ «آسینپالاسیوس» در کشور اسپانیا، با قطعۀ «باغ بی‌برگی»، عنوان برگزیده را به خود اختصاص داده بودیم که در حوزۀ موسیقی ایرانی قرار می‌گرفت.

وی با اشاره به این که اثر جدید خویش با عنوان «غرور»، از همکاری کمپانی «ICM» از کشور اتریش بهره گرفته است، افزود: ما در این قطعه، شعری را از استاد فضل‌الله توکل انتخاب کرده‌ایم و بر روی فواصل موسیقی غربی، با تنظیم‌های برگرفته از موسیقی راک، آوازی ایرانی را اجرا کرده‌ایم، که در فواصلی، مثلاً از فاصلۀ دستگاه نوا استفاده کرده‌ایم و از کنتینانتالی بهره گرفته‌ایم که این اجزا در کنار هم جای بگیرد.

شیخ‌زاده با اشاره به این نکته که «غرور» ریشه در «آکومپانیمانی برگرفته از موسیقی ایرانی» دارد، که موسیقی ایرانی نیست، ادامه داد: این ارکستر، کاملاً ارکستر آکادمی «ICM» اتریش، به سرپرستی خانم ماریا کنستانتین است و نوازندگانی همچون «متئو بوگالی»، «کریستینا آنتونی»، «جورجی بلز» و «مگان چوریستف» نیز در این اثر به اجرای ساز‌های زهی پرداخته‌اند.

وی با اشاره به این که ضبط این اثر در حوزه موسیقی در کمپانی «ICM» اتریش انجام شده و صدابرداری وکال آن نیز توسط علی پورمقدم در تهران انجام شده است، اضافه کرد: خوشبختانه تا به امروز بازخورد‌های خوبی را از این اثر دریافت کرده‌ایم و تا به امروز توسط کمپانی «CIMP» کشور کانادا، که یک مؤسسۀ معتبر موسیقی است، انتشار پیدا کرده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر