صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۶ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱
با هدف اتصال شبکه ریلی غرب و شمال غرب؛

ساخت راه‌آهن «زنجان - بیجار - قروه» آغاز شد

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور گفت: عملیات اجرایی احداث راه آهن زنجان-بیجار-قروه با هدف ایجاد یک میانبر ریلی بین راه آهن ناحیه شمال غرب با راه آهن غرب کشور آغاز شد.
کد خبر : 838140

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا به نقل از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خیرالله خادمی از آغاز عملیات اجرایی قطعه ۷ راه آهن زنجان-بیجار-قروه به طول ۱۷ کیلومتر خبر داد و گفت: ساخت این مسیر ریلی موجب اتصال دو مسیر ریلی زنجان-تبریز و همدان-سنندج از طریق شهرستان بیجار می شود که تسهیل ترانزیت کالا و مسافر از مرزهای شمال غربی به جنوب کشور و اتصال شهرستان بیجار به شبکه ریلی کشور را به همراه دارد.

وی ادامه داد: ساخت راه آهن زنجان-بیجار با توجه به ظرفیت های بالای شهرستان بیجار و وجود معادن متعدد در این منطقه موجب افزایش ظرفیت های ترانزیتی و در نتیجه توسعه ملی و منطقه ای می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی طول کلی طرح را ۲۹۰ کیلومتر اعلام کرد و گفت: صبح امروز عملیات اجرایی قطعه ۷ این مسیر ریلی به طول ۱۷.۳ کیلومتر با برآورد اولیه ۳۷۵ میلیارد تومان اعتبار آغاز شد.

خادمی در خصوص احجام عملیات اجرایی این مسیر ریلی توضیح داد و گفت: حجم عملیات خاکی کل طرح ۵۰ میلیون متر مکعب و قطعه ۳۲.۷ میلیون متر مکعب است و به منظور ساخت کل طرح ۳.۲ میلیون متر مکعب خاکریزی صورت می گیرد که ۹۰۰ هزار متر مکعب آن در قطعه ۷ این پروژه است.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین از احداث ۵ دستگاه پل به طول ۱۰۰ متر و ۲ ایستگاه در طول مسیر قطعه ۷ راه آهن زنجان-بیجار به طول ۴ هزار و ۲۰۰ متر خبر داد و افزود: ۴۱ دستگاه پل، ۲۰ دستگاه تونل، ۳۲ دستگاه گالری و ۱۷ ایستگاه در کل این طرح ریلی اجرایی خواهد شد.

وی اعلام کرد: سرعت سیر قطار در این مسیر ریلی ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت برای قطارهای مسافری و ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت برای قطارهای باری طراحی شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر