صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۱۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۱
بانوان تمدن‌ساز(۱۱)/ مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد مشهد تأکید کرد؛

لزوم ورود زنان به مهارت‌افزایی و رشته‌های مناسب دانشگاهی

حکیمه هاتف با بیان اینکه در مشاغل مدیریتی نگاه کم‌رنگی به زنان می‌شود، گفت: زنان باید با نگاه به ویژگی‌ها و علایق خود به رشته‌های مناسب دانشگاهی ورود و مهارت‌افزایی کنند.
کد خبر : 830596

حکیمه هاتف در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با توجه به سیاه‌نمایی دشمنان انقلاب و هجمه به زنان جامعه اسلامی به‌ویژه در عرصه حجاب و عفاف و زیر سؤال بردن موفقیت‌ها و فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و... آنان در انجام رسالت خود با تشریح نقش‌ تمدن‌ساز، موفق و تاثیرگذار زنان در جامعه اظهار کرد: درنظرنگرفتن حضور زنان به معنای چشم‌پوشی از نیمی از ظرفیت جامعه در مسیر رشد و پیشرفت کشور است.

وی افزود: در جامعه به اشتباه تصور می‌شود که عدالت جنسیتی به معنای برابری است. در حالی که با توجه به ویژگی‌ها و روحیات زنان و مردان، برخی مشاغل به ذاته مناسب زنان نیست، مانند کار در محیط کارخانه و مشاغل سخت. باید خانواده‌ها در زمان انتخاب رشته و ورود به دانشگاه به مشاوران خوبی مراجعه کنند. اغلب مشاغل زنان در کشور مشکلات ساختاری ندارند. غالباً در مشاغل مدیریتی نگاه کم‌رنگی به زنان می‌شود. در سایر موارد این زنان هستند که باید با نگاه به ویژگی‌ها و علایق خود به رشته‌های مناسب دانشگاهی ورود پیدا کرده و یا مهارت‌افزایی کنند.

مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد ادامه داد: در انتخاب‌ها به تخصص افراد توجه زیادی شود. جامعه باید به سمت تخصص گرایی و تقسیم‌کار پیش برود. دولت‌ها می‌توانند نقش به‌شدت مهمی داشته باشند؛ اما فرهنگ‌سازی باید با سیاست‌های ذکاوتمندانه‌ای همراه باشد.

هاتف با تأکید بر اینکه برای ترویج ذات و زیبایی‌های حجاب و عفاف باید الگو‌های مناسب داشت، گفت: سرمایه انسانی نقش به‌شدت مهمی در پیشبرد اهداف اقتصادی دارد. به‌ویژه جوانان که از قدرت پذیرش ریسک بیشتر و نوآوری بالایی برخوردارند.

به گزارش آنا، حکیمه هاتف چاپ بیش از ۲۰ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی، اجرای تعداد زیادی طرح‌های پژوهشی برون و درون دانشگاهی، چاپ و ترجمه کتاب و مشارکت در برگزاری کنفرانس‌ها و مجامع علمی را در کارنامه کاری خود دارد.

او متولد مشهد، دیپلم خود را در رشته ریاضی و فنی اخذ کرده و از طریق کنکور سراسری در رشته اقتصاد در دانشگاه فردوسی شهد پذیرفته شد. مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خود را در دانشگاه فردوسی مشهد گذراند و از سال ۱۳۸۶ کار تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد را آغاز کرد. هاتف از سال ۱۳۸۷ به استخدام دانشگاه آزاد درآمد و از بهمن ۱۴۰۰ نیز به‌عنوان مدیر پژوهشی با دانشگاه آزاد مشهد همکاری دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر