صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۳ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱
ارزیابی تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی در رنکینگ اتحادیه جهانی

یک ناامیدی بزرگ و یک محک غیرجدی برای سنگین‌ وزن‌های طلایی اسلو در زاگرب

باوجود کسب دو مدال طلا و برنز از سوی سه سنگین وزن کشتی ایران در اولین تورنمنت رنکینگ‌دار اتحادیه جهانی، اما و اگر‌هایی برای هر دو تیم آزاد و فرنگی باقی ماند.
کد خبر : 830378

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، تیم آزاد ایران با ۶ کشتی‌گیر و تیم فرنگی با ۱۸ کشتی‌گیر در تورنمنت اوپن زاگرب شرکت کرد، اولین مسابقه رنکینگ‌دار اتحادیه جهانی که طی روز‌های ۱۲ تا ۱۶ بهمن به انجام رسید.

تیم آزاد این رقابت‌ها را با چهار طلای رضا اطری، علی سوادکوهی، حسن یزدانی و امیرحسین زارع و دو مدال نقره یونس امامی و امیرحسین زارع تمام کرد و تیم فرنگی ایران هم با ۴ طلای محمدعلی گرایی، پویا دادمرز، مهدی محسن‌نژاد و علیرضا مهمدی، ۴ نقره ناصر علیزاده، عارف محمدی، رضا عباسی و سجاد ایمن‌طلب و ۵ مدال برنز امین کاویانی‌نژاد، ایمان محمدی، محمدمهدی جواهری، پژمان پشتام و امیر قاسمی منجزی و مجموعا ۱۳ مدال به کار خود خاتمه داد.

دو قهرمان سنگین‌وزن کشتی آزاد و فرنگی جهان در سال ۲۰۲۱ را کشتی‌گیران ایرانی تشکیل دادند. امیرحسین زارع که در المپیک ۲۰۲۰ توکیو با قبول شکست مقابل گنو پتریاشویلی، به مدال برنز رسیده بود، دو ماه بعد از این رقابت‌ها با شگست پتریاشویلی گرجستانی و همچنین طا‌ها آکگول ترک صاحب نشان طلا شد.

علی‌اکبر یوسفی هم که به واسطه ابتلای امین میرزازاده نفر اول ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی به کرونا، جایگزین او شده بود، در غیاب رضا کایالپ ترک و میخایین لوپز غول هاوانا مدال طلای مسابقات جهانی اسلو را به خود اختصاص داد تا کشتی ایران در هر دو رشته کمربند قهرمانی سنگین‌وزن را از آن خود کند.

سال بعد، اما برخلاف اسلو، بلگراد محل کامیابی آن‌ها نبود. امیرحسین زارع مغلوب طا‌ها آکگول شد و به مدال برنز جهان بسنده کرد، یوسفی در ادامه روند ناموفق سال ۲۰۲۲ خود، بعد از آنکه دو بار مغلوب امین میرزازاده شد، دوبنده تیم ملی را از دست داد و پس از آن هم هرگز نتوانست در قامت یک قهرمان جهان در مسابقاتی که در آن شرکت کرد، ظاهر شود.

در تورنمنت اوپن زاگرب، بار دیگر امیرحسین زارع و علی‌اکبر یوسفی دو عضو سنگین‌وزن آزاد و فرنگی ایران بودند که اولی در غیاب مدعیان سنگین وزن از جمله آکگول و پتریاشویلی، بدون آنکه محکی جدی بخورد و تحت فشار قرار گیرد، قهرمان شد و یوسفی مغلوب کشتی‌گیر باتجربه ایرانی، امیر قاسمی منجزی شد که خودش در دور بعدی مقابل حریف کوبایی حرفی برای گفتن نداشت تا قهرمان سال ۲۰۲۱ کشتی فرنگی جهان در ادامه روند ناامیدکننده خود، از تورنمنت زاگرب هم حذف شود.

امیر قاسمی منجزی به نظر باید نفر منتخب کادرفنی تیم ملی فرنگی برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا باشد، او برخلاف یوسفی که از دور رقابت‌ها حذف شد، مدال برنز سنگین‌وزن کشتی فرنگی مسابقات کرواسی را به خود اختصاص داد.

البته نکته امیدوارکننده سنگین‌وزن کشتی فرنگی، امین میرزازاده‌ای است که بدون حاشیه و مصمم، تمریناتش را دنبال می‌کند و روند رو به رشد خود را از المپیک ۲۰۲۰ توکیو آغاز کرده و آهسته و پیوسته برای رسیدن به طلای جهانی در حضور ستاره‌های نامدار این وزن، از کادرفنی تیم ملی می‌خواهد که باوجودی که در لیست آسیایی نیست و به واسطه نقره جهانش ورودی دیرهنگام به چرخه خواهد داشت، به اردو آمده و تمریناتش را منظم و بی‌وقفه با زندگی اردویی سپری کند؛ و نکته خوشحال‌کننده سنگین‌وزن آزاد هم، امیررضا معصومی است که ره صد ساله را یک شبه طی کرده و هنوز رده سنی جوانانش طی نشده، مثل همان روالی که زارع برای مدعی جهانی شدن سپری کرد، مدعی بزرگسالان شده است. وجود نفراتی، چون مصطفی طغانی و حتی امین طاهری و شیروان محبی که اگر آماده باشند می‌توانند برای هر حریفی دردسرساز شوند، هم به جذابیت‌های این وزن آزاد اضافه خواهد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر