کاهش انتشار کربن با اعمال محدودیت سرعت در اتوبانها!
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، نتایج یک مطالعه جدید نشان داد آلمان میتواند با اعمال محدودیت سرعت در بزرگراههای خود، تقریباً سه برابر بیشتر از آنچه قبلاً تصور میشد، در کاهش انتشار گاز دی اکسید کربن موفق عمل کند و فشار بر برلین را برای بازنگری در این موضوع حساس افزایش دهد.
دادههای به دست آمده از پژوهش آژانس محیط زیست آلمان (UBA) که در روز پنجشنبه منتشر شد بیانگر آن بود محدودیت سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت (۷۵ مایل در ساعت) در بزرگراههای آلمان، جایی که در حال حاضر هیچ محدودیتی برای سرعت وجود ندارد میتواند میزان قابل توجهی از انتشار CO۲ ناشی از خودروهای سواری و نوری را کاهش دهد که سالانه منجر به تولید حدود ۶.۷ میلیون تن آلاینده میشود.
کارشناسان میگویند، در مطالعه قبلی صورت گرفته که یک روش متفاوت بررسی شده کاهش سالانه ۲.۶ میلیون تنی دیاکسید کربن تخمین زده شده که بسیار کمتر از میزان فعلی است.
وزارت حمل و نقل این کشور میگوید: این پژوهش همچنین نشان میدهد که محدودیت سرعت عمومی منجر به تغییر ترافیک از بزرگراهها به جادههای فرعی میشود که درنهایت ترافیک بیشتر و تصادفات بیشتر در شهرها و جادههای روستایی با آلودگی صوتی و محیطی بیشتر برای ساکنان آنها را به دنبال دارد.
از آنجایی که آلمان قصد دارد تا سال ۲۰۴۵ به کربن خنثی دست یابد، نتایج جدید به فشار فزایندهای بر وزارت حمل و نقل به رهبری حزب دموکرات آزاد آلمان میافزاید تا برنامه خود برای کاهش دیاکسیدکربن را که کندترین روند اجرایی داشته را تسریع کند.
برای دستیابی به هدف کاهش گازهای گلخانهای، انتشار آلایندههای این بخش نباید از ۱۳۸.۷ میلیون تن تجاوز کند؛ آژانس محیط زیست آلمان ماه آینده از میزان موفقیت خود در این موضوع گزارش ارائه میدهد، اما این نهاد در ماه نوامبر هشدار داده بود هیچ نشانهای وجود ندارد که موفق به انجام آن شده باشد.
اولاف شولتز، صدراعظم آلمان نیز در اظهارات اخیر خود گفته، این کشور متعهد به دستیابی به کربن خنثی تا سال ۲۰۴۵ است، حتی در شرایطی که اخیراً به دلیل قطع گاز روسیه، اتکای خود به زغال سنگ و نفت را افزایش داده است.
اما گزارشها حاکی از آن است که آلمان نمیتواند در دهه جاری به اهداف اقلیمی خود دست یابد، زیرا رشد اقتصادی در تلاشهای این کشور برای کاهش انتشار کربن اختلال ایجاد میکند. بر اساس طرحهای ارائه شده، آلمان به عنوان بخشی از برنامههای خود برای خنثی شدن کربن تا سال ۲۰۴۵ به دنبال کاهش ۶۵ درصدی انتشار کربن تا سال ۲۰۳۰ نسبت به سطوح سال ۱۹۹۰ است.
انتهای پیام/