صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۳ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

یازدهمین دوره مسابقات ملی نابغه‌های چرتکه چگونه گذشت؟/ راهیابی ۹ برگزیده به رقابت‌های بین‌المللی + فیلم

یازدهمین دوره مسابقات ملی نابغه‌های چرتکه این بار در شهرستان فلاورجان استان اصفهان با حضور ۱۰۸ دانش‌آموز برگزار شد و برگزیدگان خود ر ا شناخت.
کد خبر : 804769

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ یازدهمین دوره مسابقات ملی نابغه‌های چرتکه با نظارت یک شرکت آموزشی با حضور ۱۰۸ دانش‌آموز از ۲۸ استان کشور در سه گروه سنی پایان هفته گذشته به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان برگزار شد.

منصور جعفرزاده مسئول برگزاری این دوره از مسابقات با بیان اینکه در یازدهمین دوره مسابقات ملی نابغه‌های چرتکه ۱۰۸ دانش‌آموز از ۲۸ استان شرکت کردند به خبرنگار خبرگزاری آنا در فلاورجان گفت: در پایان این دوره از مسابقات استان‌های کرمان، فارس و اصفهان به ترتیب مقام‌های نخست تا سوم را از آن خود کردند.

وی هدف از برگزاری مسابقات محاسبات ذهنی را سنجش ذهنی دانش‌آموزان برتر عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان در این مسابقات خود را می‌سنجند که در کدام مرحله قرار دارند. بعد از مسابقات، نخبگان را شناسایی کرده و برای پرورش آنان برنامه‌ریزی می‌کنیم.

 مسئول برگزاری یازدهمین دوره از مسابقات ملی نابغه‌های چرتکه استقبال از این مسابقات را عالی و میزان رضایت والدین را خیلی زیاد عنوان و بیان کرد: دانش‌آموزان در این دوره در سه گروه سنی ۵ تا ۷، ۷ تا ۹ و ۹ تا ۱۲ سال به رقابت پرداختند.

جعفرزاده با بیان اینکه شرکت‌کنندگان در مسابقات ملی نابغه‌های چرتکه باید در مدت ۱۵ دقیقه به ۱۲۰سؤال به صورت چهارگزینه‌ای همراه با پاسخنامه پاسخ بدهند، گفت: ۹ برگزیده این رقابت‌ها در سه سطح جمع و تفریق دوست کوچک، جمع و تفریق میکس و ضرب و تقسیم به مسابقات بین‌المللی که سال آینده برگزار می‌شود راه می‌یابند.

وی افزایش اعتماد به نفس کودکان و قدرت یادگیری درسی، فعال کردن دو نیم کره مغز، مدیریت زمان، افزایش تمرکز، توانایی حل مسئله، تقویت حافظه، دقت دیداری و شنیداری را ازجمله فایده‌های آموزش مهارت ذهنی و چرتکه‌ای بیان کرد.

مسئول برگزاری یازدهمین دوره از مسابقات ملی نابغه‌های چرتکه افزود: ۹۰ درصد افراد راست دست هستند که نیم کره چپ مغزشان غالب است؛ اما با انجام محاسبات ذهنی با چرتکه بچه‌ها می‌توانند با تصویرسازی چرتکه در ذهن، نیم کره راست مغزشان را هم فعال کنند و مغز را به تعادل برسانند.

جعفرزاده با بیان اینکه استان‌های کرمان، فارس، اصفهان، خوزستان و چهار محال و بختیاری در مسابقات ملی نابغه‌های چرتکه پیشرو هستند، بیان کرد: یازدهمین دوره از مسابقات ملی نابغه‌های چرتکه با هدف ایجاد انگیزه و شناسایی دانش‌آموزان توانمند در زمینه محاسبات ذهنی و چرتکه‌ای برگزار شد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر