صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۱
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق یزد مطرح کرد؛

سهم نیروگاه‌های خورشیدی در تولید برق ۴ سال آینده چقدر است؟

گامی به سوی مدیریت بهینه انرژی برق مشترکین خانگیمدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد گفت: تولید ۳۵ هزار مگاوات برق در چهار سال آینده در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد که از این میزان ۱۰ هزار مگاوات به نیروگاه‌های خورشیدی اختصاص دارد.
کد خبر : 666967

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از یزد، نخستین رویداد ریورس پیچ با موضوع جلب مشارکت مشترکان خانگی، تجاری و عمومی در مدیریت بهینه انرژی برق در پنج محور اصلی به همت شرکت توزیع نیروی برق استان و حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد برگزار شد.


رویداد ملی جلب مشارکت مشترکان خانگی، تجاری و عمومی در مدیریت بهینه انرژی برق، نخستین رویداد ریورس پیچ در کشور است که با پنج محور «شیوه‌های افزایش مشارکت مجتمع‌های تجاری در مدیریت مصرف»، «شیوه‌های افزایش مشارکت مجتمع‌های مسکونی در مدیریت مصرف»، «اینترنت اشیا و مدیریت مصرف»، «افزایش راندمان سیستم سرمایشی» و «روش‌های فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در مدیریت مصرف» برگزار شد و پس از داوری ایده‌های ارسالی از ایده‌های برتر حمایت‌های لازم انجام خواهد شد.


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد در این رویداد کمبود تولید برق در سال گذشته را عاملی دانست که موجب ایجاد خاموشی و پیش آمدن چالش‌هایی برای مردم استان شد و اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های وزارت نیرو در سال ۱۴۰۱ در دو محور افزایش تولید و مدیریت تقاضا برای تأمین برق صورت گرفته و تولید ۳۵ هزار مگاوات برق در چهار سال آینده در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد که از این میزان ۱۰ هزار مگاوات به نیروگاه‌های خورشیدی اختصاص دارد.


علی جم افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از دو هزار مگاوات انرژی خورشیدی در استان یزد نیز صورت گرفته و نیروگاه‌های خورشیدی کوچک و خانگی متصل به شبکه سراسری از نظر مسائل پدافندی، افت ولتاژ و تلفات شبکه در مقایسه با دیگر نیروگاه‌ها برتری داشته و بخش عمده مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با فروش ۵۶ درصد در بخش صنعتی و پس از آن، ۲۵ درصد مشترکان این شرکت در بخش خانگی و تجاری قرار دارند.


وی عنوان کرد: در فصل گرم سال، میزان مصرف مشترکان خانگی به ۴۰ تا ۴۵ درصد می‌رسد. مصرف مشترکان صنعتی این شرکت در ایام گرم سال به ۴۰ درصد و مصرف مشترکان کشاورزی و اداری به ۱۰ تا ۱۵ درصد می‌رسد که این موضوع نشان‌دهنده اهمیت صرفه‌جویی بخش خانگی و تجاری و ظرفیت بالای این مشترکان در زمینه مدیریت تقاضا است. تعداد مشترکان خانگی کل کشور ۲۵ میلیون و تعداد مشترکان خانگی استان یزد ۶۰۰ هزار مشترک بوده و در صورتی که هر مشترک بخش خانگی استان یزد فقط ۱۰۰ وات از مصرف برق خود را بکاهد، ۶۰ مگاوات انرژی برق صرفه‌جویی خواهد شد که این میزان با مصرف برق کل مشترکان کشاورزی استان یزد برابری می‌کند.


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از آمادگی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد برای عقد قراردادهای اجرایی و حمایت از ایده‌های ارائه‌شده خبر داد.


لزوم فرهنگ‌سازی مصرف انرژی


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد نیز درباره برگزاری رویداد ملی ریورس پیچ گفت: اکنون به دلیل قیمت پایین حامل‌های انرژی، مصرف انرژی چندان مناسب نیست و باید برای حل چالش‌های این حوزه و مدیریت مناسب مصرف انرژی در زمینه‌های مختلف اعم از فرهنگ‌سازی تلاش کنیم.


نوید نصیری زاده ادامه داد: با پژوهش‌های انجام‌شده در دانشگاه‌های پژوهش محور، کشور ایران جزء پنج کشور برتر تولید علم و تکنولوژی دنیا بوده و رسالت دانشگاه‌ها در این زمینه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. دانشجویانی که به مرحله فارغ‌التحصیلی می‌رسند باید بتوانند با تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان، تیم‌های متخصص خود در زمینه‌های مختلف را پرورش دهند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر