صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۱۳ دی ۱۴۰۰
با حضور میلیاردرهای مشهور؛

مسابقه جنجالی‌ گردشگری فضایی برگزار شد

میلیاردرهای مشهوری در مسابقه گردشگری فضایی حضور داشتند و مأموریت‌های موفقیت‌آمیزی را در فضا انجام دادند.
کد خبر : 632273

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ان‌پی‌آر»، «نیوشپرد» (New shepred)، یک وسیله چند بار مصرف پرتاب عمودی و فرود عمودی با سرنشین برای پرواز زیرمداری است. این وسیله توسط شرکت خصوصی «بلو اریجین» (Blue Origin) آمریکایی ساخته شده و در ۱۳ اکتبر ۲۰۲۱ از سکوی پرتاب با ویلیام شانتر بازیگر ۹۰ ساله و سه غیرنظامی دیگر بلند می‌شود.


در سال جاری، میلیاردرهای مشهوری در مسابقه گردشگری فضایی حضور داشتند و مأموریت‌های موفقیت‌آمیزی را نیز انجام دادند که علاوه‌ بر تقویت روحیه دستاوردهای بسیاری به‌ دست آوردند. در این مسابقه تعداد زیادی غیرنظامی را در فضا قرار دادند. در اوایل ماه جولای، ریچارد برانسون، سرمایه‌گذار میلیاردر و کارمندانش در اولین سفر با خدمه، بالای مرز فضا پرواز کردند، اما شرکت «ویرجین گلکتیک»، مأموریت‌های تجاری را حداقل تا اواخر سال آینده به تعویق انداخت. ویرجین گلکتیک، یک شرکت بریتانیایی و یکی از شرکت‌های پیشتاز در صنایع گردشگری فضایی است.


یک هفته پس از مأموریت برانسون، ثروتمندترین فرد جهان، اولین پرواز زیرمداری خدمه بلو اریجین را با جوان‌ترین و مسن‌ترین مسافران برای رسیدن به فضا انجام داد. اولین کارهای بلندپروازانه‌تری برای غیرنظامیان درحال انجام است. در سال ۲۰۲۲، «اسپس ایکس» قصد دارد، یک فضانورد بازنشسته و سه مسافر را به ایستگاه فضایی بین‌المللی بفرستد. همچنین فراتر از این، جف بزوس، کارآفرین و سرمایه‌گذار اعلام کرد که ایستگاه فضایی خصوصی مناسب برای ۱۰ ایستگاه فضایی به‌نام «اوربیتال‌ ریف» (Orbital Reef) را بین سال‌های ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۰ مستقر کند.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر