صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۰ - ۲۴ آذر ۱۴۰۰
سیداسماعیلی مطرح کرد؛

کشت گونه‌های مختلف ریزجلبک با چه هدفی انجام می‌شود؟

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین گفت: گونه‌های مختلف ریزجلبک برای تولید ترکیبات شیمیایی مانند پروتئین‌ها، چربی‌ها، اسیدهای چرب چندگانه غیراشباع و ویتامین‌ها استفاده می‌شود.
کد خبر : 628372

ساهره سیداسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: در راستای اجرای دوشنبه‌های وبیناری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، وبینار ملی مرز دانش یادواره سردار دل‌ها با عنوان «تولید و فراوری میکروجلبک» در این دانشگاه برگزار شد.


وی اضافه کرد: در این وبینار، احمد محمدی، استادیار گروه مکانیک بیوسیستم و مدیر بخش زیست فناوری مرکز تحقیقات علوم گیاهی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و سخنران وبینار درباره اهمیت و کاربرد جلبک‌ها در زندگی بشر مطالبی را بیان کرد.




بیشتر بخوانید:


از فعالیت انجمن‌های علمی موفق تا برگزاری ۴۰ وبینار در دوران کرونا




رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین عنوان کرد: افزایش جهانی جمعیت از یک‌سو موجب افزایش نیاز به منابع انرژی و غذای جایگزین شده و از سوی دیگر مخاطرات زیست‌محیطی جدیدی مانند افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و تولید آلودگی‌ها و فاضلاب‌های مختلف صنعتی را به همراه داشته است.


سیداسماعیلی بیان کرد: در این راستا، کشت گونه‌های مختلف ریزجلبک یکی از روش‌های اکولوژیکی جدیدی است که برای تولید ترکیبات شیمیایی سودمند مانند رنگدانه‌ها، پروتئین‌ها، چربی‌ها، اسیدهای چرب چندگانه غیراشباع، کاروتنوئیدها، استروئیدها و ویتامین‌ها استفاده شده است.


وی متذکر شد: تحقیقاتی برای به‌کارگیری جلبک‌ها در تصفیه فاضلاب‌ها گزارش شده و ریزجلبک‌ها به‌دلیل داشتن ترکیبات زیست‌فعال منحصر به فرد، جزء غذاهای فراسودمند به شمار می‌آیند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین یادآور شد: بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید جلبک‌ها نشان می‌دهد که از آن‌ها در جنبه‌های مختلف تولید مواد می‌توان استفاده کرد.


سیداسماعیلی درباره اهمیت جلبک‌ها به «اهمیت جلبک‌ها به‌عنوان تولیدکننده غذا در اکوسیستم‌های آبی»، «کاربرد جلبک در تهیه آگار(ماده زمینه برای کشت جاندار ذره بینی)»، «کاربرد جلبک‌ها در تهیه کاراگینان (Carageenin)»، «اهمیت جلبک‌ها به‌عنوان غذای جانوران (با تأکید بر آبزیان)»، «اهمیت جلبک به عنوان کود بیولوژیک»، «کاربرد جلبک‌ها در صنایع دارویی»، «جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی»، «جلبک‌ها به‌عنوان سوخت زیستی»، «نقش جلبک‌ها در تصفیه پساب‌های صنعتی» و «نقش جلبک در صنایع آرایشی و بهداشتی» اشاره کرد.


وی، هدف از برگزاری وبینار «تولید و فراوری میکروجلبک» را بررسی شناخت جلبک‌ها، ویژگی‌های آن و روش‌های تولید میکروجلبک‌ها برشمرد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر