صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۵ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰
جلیلی در دانشگاه فردوسی مشهد:

ساخت تمدن با امتداد اندیشه به عرصه عمل محقق می‌شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اولویت‌بندی موضوعات مورد پژوهش، مهم‌ترین گام در جهت یافتن پاسخ صحیح به مسائل کشور خواهد بود.
کد خبر : 623134

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، جمعی از اساتید دانشگاه فردوسی مشهد با جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی، دیدار و گفتگو کردند.


این اساتید که از اعضای هیئت‌علمی پیوسته و وابسته پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد هستند، در گزارشی به معرفی ابعاد پژوهش‌های این مرکز پرداختند.


بر اساس این گزارش، پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی در گام اول از اعضای هیئمت‌ علمی دانشگاه فردوسی تشکیل شده است و در ۴ گروه اقتصاد، فقه و حقوق، تعلیم و تربیت و مدیریت به تحقیقات موضوعی می‌پردازد. همکاری با دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه به‌ منظور تولید علم و طراحی الگوهای بومی در موضوعات مهم اقتصادی، حقوقی، تربیتی و مدیریتی از جمله رویکردهای این پژوهشکده است.


به گفته اساتید حاضر در نشست، پژوهش‌های این نهاد معطوف به مسائل مبتلابه جامعه و با هدف اثرگذاری اجتماعی صورت می‌گیرد.


جلیلی در این دیدار، با ابراز امیدواری نسبت به تشکیل حرکت‌های روبه‌جلو در حوزه پژوهش‌های موضوعی، امتداد پیدا کردن اندیشه به عرصه عمل را لازمه ساخت و پیشرفت تمدن دانست.


وی با مقایسه عملکرد دو اندیشمند کلاسیک ایرانی و غربی در دو زمینه «عملی» و «نظری»، پیشتازی غربی‌ها در عرصه عملی کردن نظریه‌های علمی خود را از جمله علل پیشروی آن‌ها در عرصه تمدن‌سازی برشمرد.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، امتداد مباحث نظری در ساختارها و سازوکارهای امروزی را مشروط بر کارآمدی و امکان ارزیابی نتیجه آن دانست و تأکید کرد: اولویت‌بندی موضوعات مورد پژوهش، مهم‌ترین گام در جهت یافتن پاسخ صحیح به مسائل کشور خواهد بود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر