سفیر امارات بر سر عضو کنگره آمریکا فریاد کشید
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، رو کانا عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا میگوید یوسف عتیبه سفیر ابوظبی در واشنگتن بهقدری از تلاش وی برای پایان دادن به حمایت ایالاتمتحده از جنگ یمن عصبانی بوده که سر او داد و فریاد کرده است.
کانا، حامی اصلی قطعنامه پایان دادن به مشارکت آمریکا در جنگ یمن به رهبری عربستان سعودی و امارات عربی متحده گفت که رویکرد این دیپلمات او را مبهوت کرده است.
وی در این خصوص در مصاحبه با وبگاه آمریکایی اینترسپت اظهار داشت: هرگز نشده بود که سفیر یک کشور دیگر به دفتر من بیاید و سر من داد بزند، اما این چیزی بود که از سفیر امارات شاهد بودم. جا خوردم. باعث شد فکر کنم گستاخی واقعی وجود دارد، حس حقبهجانب بودن، این حس که او فکر میکند آنقدر قدرت دارد که میتواند آنطور رفتار کند. هرگز قبلاً چنین چیزی ندیده بودم.
این نماینده دموکرات کالیفرنیا که ژانویه سال ۲۰۱۷ سوگند یاد کرد، گفت که به یاد نمیآورد دقیقاً این ملاقات چه زمانی رخ داد اما ملاقاتهای بعد از آن با عتیبه آرامتر بود.
وی در این خصوص گفت: ما یک یا دو بار دیگر همدیگر را دیدیم و او لحنش را در ملاقاتهای بعدی آرامتر کرده بود، اما فقط فکر کردم (رفتار او) نشاندهنده این بود که تا چه این منافع جا افتاده بود.
بنابر گزارش اینترسپت، ریچارد مینتز از گروه هاربر (شرکت آمریکایی روابط عمومی و لابیگری) که امارات را در واشنگتن نمایندگی میکند، گفت سفیر بالا بردن صدای خود بر سر این نماینده را انکار کرده است.
به نوشته این وبگاه آمریکایی، عتیبه یکی از سفرای بانفوذ خارجی در واشنگتن است که دوستان زیادی در ردههای بالای تشکیلات واشنگتن دارد. او به این موضوع و همچنین بریز و بپاش و مهمانیهای مجلل در واشنگتن مشهور است.
ائتلاف سعودی-اماراتی نزدیک به شش سال یمن را زیر بمباران و موشکباران خود گرفته، با محاصره همهجانبه، گرسنگی و کمبود منابع درمانی به مردم یمن تحمیل کرده و به کشتار زنان و کودکان این کشور ادامه میدهد.
ائتلاف به رهبری عربستان سعودی از فروردینماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به عبد ربه منصور هادی، رئیسجمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.
این حملات به نابودی زیرساختهای یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماریهای واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.
کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف میکنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل میدهند نیازمند نوعی کمکرسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمیدانند وعده غذایی بعدیشان از کجا تأمین خواهد شد.
انتهای پیام/4106/
انتهای پیام/