صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۵ - ۲۵ آذر ۱۳۹۴

پاور: شورای امنیت سازمان ملل باید مانع نقض قطعنامه‌ها از سوی ایران شود

نماینده ایالات متحده در سازمان ملل متحد پس از انتشار گزارش‌های ادعایی درباره نقض یکی از قطعنامه‌های مربوط به ایران به‌دنبال آزمایش موشک «عماد»، گفت: آمریکا برای اقدامات عملی علیه تهران فشار خواهد آورد.
کد خبر : 55993

به‌گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به‌نقل از خبرگزاری رویترز، سامانتا پاور نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت: «واشنگتن فشار خواهد آورد تا اقدامات عملی درباره مقابله با نقض قطعنامه‌ها از سوی ایران انجام شود».


وی روز گذشته (سه‌شنبه) تاکید کرد: «شورای امنیت سازمان ملل متحد نمی‌تواند به ایران اجازه دهد اینگونه فکر کند که بدون هیچ مجازاتی، می‌تواند قطعنامه‌ها را نقض کند.»


پاور در این حال بدون آنکه نامی از کشور خاصی ببرد، افزود: «برخی اعضای شورای امنیت سازمان ملل، پس از توافق هسته‌ای ایران و 1+5، با وجود مدارک و شواهدی که از نقض برخی قطعنامه‌ها وجود دارد، از انجام اقدامات علیه تهران خودداری می‌کنند.»


این مقام آمریکایی همچنین به موضوع دیدار سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه، از مسکو نیز پرداخت و گفت با وجود آنکه وی در فهرست ممنوعیت‌های مسافرتی سازمان ملل است، اقدامی علیه تهران نشده است.


روسیه سفر سلیمانی به مسکو را تکذیب کرده است. ایران و روسیه از مهم‌ترین حامیان نظام سوریه به‌شمار می‌روند و گفته شده است یکی از دلایل سفر فرمانده سپاه قدس به مسکو نیز در ارتباط با سوریه بوده است.


گروهی از ناظران بر تحریم‌های ایران در سازمان ملل، در گزارش تازه‌ای مدعی شدند آزمایش موشکی ایران در کمتر از دو ماه پیش، یکی از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را نقض کرده است. آن‌ها در این حال اعلام کردند که موشک «عماد» قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را دارد که بر اساس قطعنامه 1929، تخلف به‌شمار می‌رود.


این در حالی است که محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، پیشتر گفته بود تهران قطعنامه‌های پیش از قطعنامه 2231 را «فاقد اعتبار» می‌داند و موظف به اجرای آنها نیست.


قطعنامه 2231 به‌دنبال توافق هسته‌ای ایران و شش قدرت جهانی و در حمایت از آن صادر شده است. در این قطعنامه از ایران خواسته شده است تا به فعالیت‌هایی که به موشک‌های بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای مربوط شود، اقدام نکند.



انتهای پیام/

ارسال نظر