صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مجسمه‌هایی که از روزگار کرونایی می‌گویند/ روایت «مرگ قاصدک» و «زیر سایه ماسک‌ها» از بیماری همه‌گیر

یک مجسمه‌ساز آن دسته از آثارش که مرتبط با ویروس کرونا است را در قالب ۲ نمایشگاه مجزا با عنوان «مرگ قاصدک» و «زیر سایه ماسک‌ها» به نمایش می‌گذارد.
کد خبر : 548942

به گزارش گروه فرهنگ و هنرخبرگزاری آنا از روابط عمومی نمایشگاه، عباس مجیدی مجسمه‌ساز درباره برپایی همزمان ۲ نمایشگاه گفت: «زیر سایه ماسک‌ها» ایده‌ای بود که به دنبال همه‌گیری ویروس کرونا و وضعیت تحمیل شده ناشی از آن، شکل گرفت؛ وضعیتی که همگی به شکلی مشترک تجربه می‌کنیم؛ وضعیتی که در تمام ابعاد زندگی اجتماعی و شخصی یک یک ما تأثیراتی به جا گذاشته است. در شکل گیری آثار چیدمانی این نمایشگاه، سعی شده تأثیرات این وضعیت با مخاطب به اشتراک گذاشته شود.


وی افزود: در این نمایشگاه ۲ چیدمان با نام‌های «برزخ» و «ویروس» و چهار اثر تعاملی و مفهومی ارائه شده است. آثار این نمایشگاه در ابتدا به صورت طراحی و ایده پردازی شکل گرفت و بیشتر آثار از متریال های واقعی (خود ماسک) ساخته شده و در ۲ اثر از سایر متریال ها استفاده شده است.


این مجسمه ساز بیان کرد: بیش از ۱۰ سال است که ایده قاصدک‌ها دغدغه ذهنی ام بوده و به خاطر حس سبک‌بالی و رهایی قاصدک، همواره برایم جذابیت داشته است و زمینه‌های ذهنی نوستالژیک و نماد پیام آوری قاصدک باعث خلق آثاری با این مضمون شده است. در بیشتر آثار مجموعه «مرگ قاصدک» حس رهایی تبلور یافته است؛ رهایی از یک موقعیت، رهایی از یک وضعیت، رهایی از بندهای خود ساخته و نهایتاً با مرگ قاصدک به شکوفایی رسیده؛ مرگ به مثابه تولدی دوباره.


وی افزود: بیشتر آثار این مجموعه از فلز استیل ساخته شده‌اند به غیر از ۲ اثر که به دلایل مفهومی اثر و تعاملی آنها، از متریال های دیگری استفاده شده است. همان گونه که اشاره شد مرگ قاصدک؛ با تعبیری دیگرگونه پدیدار شده، گویی آغازی است بر مسیری تازه. در این نمایشگاه ۱۷ اثر در ابعاد مختلف نمایش داده می‌شوند. البته ۲ اثر به صورت چیدمان است که با توجه به این ویژگی از وجوه تعاملیِ با مخاطب برخوردار هستند.


عباس مجیدی رئیس هیأت مدیره انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران، عضو شورای عالی خانه هنرمندان ایران و عضو شورای سیاست گذاری فرهنگی و هنری برج میلاد است. او تحصیلاتش را تا مقطع کارشناس مجسمه سازی از دانشکده هنرهای زیبا و و کارشناسی ارشد پژوهش هنر از دانشگاه آزاد تهران مرکز دنبال کرده است. مجیدی آثارش را تاکنون در نمایشگاه‌های گروهی و انفرادی متعددی به نمایش گذاشته و به عنوان هنرمند و عضو شورای سیاستگذاری در برگزاری رویدادهای مجسمه سازی ایران حضور پررنگی داشته است. تاکنون بیش از ۲۰ مجسمه و المان شهری که توسط این هنرمند خلق شده است در تهران و سایر شهرهای ایران نصب شده است.


نمایشگاه‌های «مرگ قاصدک» و «زیر سایه ماسک‌ها» جمعه ۲۸ آذرماه افتتاح می‌شود و تا ۱۲ دی ماه ادامه خواهد داشت. در ایام نمایشگاه گالری همه روزه جز چهارشنبه‌ها از ساعت ۱۰ الی ۲۰ میزبان علاقه مندان خواهد بود. گالری طراحی هنر در خیابان ولیعصر، نرسیده به زعفرانیه، پلاک ۲۸۸۰ واقع شده است.


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر