صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۳ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
آنا بررسی می‌کند؛

عدم افزایش و پرداخت حقوق دستیاران و کارورزان پزشکی، تخلف دانشگاه است

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاهی که از مهرماه ۹۸ تاکنون مابه تفاوت افزایش کمک‌هزینه دانشجویان phd و دستیاری را پرداخت نکرده باشد و یا از ماه‌های بعدی آن به‌طور مثال از آذرماه این افزایش را اعمال کرده باشد؛ مرتکب تخلف شده است.
کد خبر : 491247

علی پزشکی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با توجه به تورم موجود در جامعه و افزایش سرسام‌آور هزینه‌های جاری زندگی اظهار کرد: بسیاری از دستیاران و دانشجویان دکترا متأهل هستند و با هزینه‌ای که دریافت می‌کنند زندگی خود را می‌گذراند سال گذشته در شورای صنفی مرکزی دستیاران و دانشجویان phd پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی کمک‌هزینه این دانشجویان در شورای صنفی مرکزی وزارت بهداشت داده شد.


وی افزود: متأسفانه پس از پیگیری و برگزاری چندین جلسه با افزایش این ۴۰ درصد موافقت نشد نهایتاً مقرر شد ۲۵ درصد به کمک‌هزینه دانشجویان phd و دستیاری اضافه شود. افزایش ۲۵ درصدی کمک‌هزینه دانشجویان دستیاری و phd در تابستان ۹۸ به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ و از اول مهرماه همان سال لازم‌الاجرا شد.




بیشتر بخوانید:


تخلف در پرداخت ۲۵ درصدی افزایش حقوق دستیاران و کارورزان پزشکی




دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد:  میزان افزایش کمک‌هزینه دانشجویان phd و دستیاری به هیئت‌امنای دانشگاه‌های علوم پزشکی واگذارشده است، بدین معنا که در ابلاغیه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی به هیئت‌امنای دانشگاه اجازه داده‌شده که بر اساس شرایط دانشگاه و اوضاع مالی آن تا ۲۵ درصد اجازه افزایش کمک‌هزینه دستیاران و دانشجویان phd را افزایش دهند.


پزشکی گفت: متأسفانه شورای صنفی دانشجویان پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد و زمانی که از سوی مسئولان به نتیجه مطلوب خود می‌رسد با یک‌بند و تبصره راه این شورا برای پیگیری‌های بعدی بسته می‌شود. بسیاری از دانشگاه علوم پزشکی سقف به افزایش کمک‌هزینه دانشجویان دستیاری و phd را اعمال کردند اما متأسفانه برخی از دانشگاه‌ها کمتر از ۲۵ درصد اعمال کردند و برخی دیگر هنوز مابه تفاوت را پرداخت نکردند. دانشگاه‌ها موظف هستند که افزایش هزینه کمک‌هزینه دانشجویان دستیاری و phd را اعمال کنند در غیر این صورت مرتکب تخلف شده‌اند.


وی ادامه داد: در دانشگاه‌های که شورای صنفی قوی داشتند ۲۵ درصد افزایش کمک هزینه به دانشجویان دستیاری و کارورزی با پیگیری مسئولان شورای صنفی به‌صورت کامل پرداخت شد؛ اما در دانشگاهی که شورای صنفی ندارند و یا آن شورا ضعیف عمل کرده باشد؛ دانشجویان از این حق محروم شده‌اند


دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:  در تورم ۵۰ درصدی جامعه بسیاری از دستیاران و دانشجویان phd متأهل هستند و تنها منبع درآمدی آن‌ها این کمک‌هزینه هست همچنین از طرفی دستیاران به علت این‌که ساعات زیادی را در بیمارستان‌ها هستند و یا دانشجویان phd علت اینکه بار آموزشی و پژوهشی بسیاری از اساتید در دانشگاه را به دوش می‌کشند و عملاً فرصت اینکه شغل دیگری را در کنار دانشگاه داشته باشند را ندارند.


پزشکی خاطرنشان کرد: افزایش ۲۵ درصدی هزینه‌های کمک‌هزینه دانشجویان از تحصیل و phd نیز ناچیز است اما همین ۲۵ درصد را نیز بسیاری از دانشگاه پرداخت نمی‌کند، در حال حاضر پیگیر دانشگاه‌هایی که این ۲۵ درصد را اعمال نکردند هستیم تا مکاتباتی با هیئت‌امنای این دانشگاه را داشته باشیم تا این کمک‌هزینه را برای دانشجویان اعمال کند.


بدون دستیاران و کارورزان، نظام سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی فلج می‌شود


وی با تأکید بر اینکه تمام باره آموزشی و پژوهشی دانشگاه بر دوش دانشجویان و بار درمانی بیمارستان‌های دانشگاهی به دوش دانشجویان دستیاری است، گفت: اگر این دو قشر تنها یک روز سرکار نروند؛ نظام سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی فلج می‌شود. بااین‌وجود متأسفانه آن‌طور که باید قدردان این دانشجویان نیستند.


دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: اگر دانشگاهی از مهرماه ۹۸ تاکنون مابه تفاوت افزایش کمک‌هزینه دانشجویان phd و دستیاری را پرداخت نکرده باشد و یا از ماه‌های بعدی آن به‌طور مثال از آذرماه این افزایش را اعمال کرده باشد؛ مرتکب تخلف شده است. دانشگاه‌ها موظف هستند هر آنچه تاکنون پرداخت نکردند از مهرماه سال ۹۸ به دانشجویان پرداخت کنند. هر مقدار افزایشی که دانشگاه‌ها اعمال کرده باشند باید از مهر ۹۸ به دانشجویان پرداخت‌شده باشد.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر