صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۸ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۸
معرفی طرح‌های برگزیده دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم؛

طرح خدمات مشاوره پژوهشی در زمینه پیشگیری از تهدیدات و آسیب‌پذیری‌های فضای تبادل اطلاعات تهیه شد

طرح خدمات مشاوره پژوهشی در زمینه واکنش فوری به حوادث و پیشگیری از تهدیدات و آسیب پذیری‌های فضای تبادل اطلاعات توسط پژوهشگران دانشگاه تحصیلات تکمیلی و صنعتی و فناوری پیشرفته تهیه و به عنوان یکی از طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور معرفی شد.
کد خبر : 473891

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طرح خدمات مشاوره پژوهشی در زمینه واکنش فوری به حوادث و پیشگیری از تهدیدات و آسیب پذیری‌های فضای تبادل اطلاعات توسط پژوهشگران دانشگاه تحصیلات تکمیلی و صنعتی و فناوری پیشرفته تهیه و به عنوان یکی از طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور معرفی شد.


در این پروژه ضمن رصد و شناسایی تهدیدات امنیتی مرتبط با فضای مجازی استان کرمان، راهکارهای مناسب برای واکنش فوری به حوادث در راستای مأموریت‌های محوله مرکز ماهر پیش‌بینی شده است.


در این طرح همچنین، خدمات موردنیاز در سطح ملی شامل تهدیدشناسی، کشف آسیب‌پذیری‌ها و انجام رصدهای امنیتی در سطح ملی، رصد وضعیت امنیتی فضای مجازی استان، آموزش و ترویج امنیت در استان و سطح کشور، همکاری در زمینه تربیت ۱۰ هزار نیروی متخصص امنیت در کشور و کمک به پاکسازی آلودگی‌های بدافزاری سامانه‌ها و زیرساخت‌های ارتباطی و کشف آسیب‌پذیری‌های روز صفر ارائه می‌شود.


تربیت ۱۰ هزار نیروی متخصص در حوزه امنیت سایبری و ایجاد اشتغال برای ۱۰ هزار نفر، برگزاری ۷ دوره آموزشی برای مدیران و کارمندان سازمان‌ها در سطوح مختلف، انجام بیش از ۲۴۰ آزمون نفوذ روی سامانه‌های استانی و ملی، کشف و گزارش بیش از ۱۳۰ آسیب‌پذیری در سامانه‌های استانی و ملی، برگزاری دو رزمایش سایبری در سطح استان کرمان، تولید بیش از ۴۰ مستند امنیتی و تولید دو ابزار امنیتی از دستاوردهای ویژه این طرح برگزیده است.


عقد قرارداد پژوهشی در سال ۱۳۹۸ به منظور توسعه و تکمیل فعالیت‌های انجام شده در طرح انجام شده از برنامه‌های آتی جهت توسعه طرح است.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر