صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۳۸ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
دبیر کمیته بانوان خانه احزاب:

شناخت رفتارهای اسلامی باعث جلوگیری از طلاق می‌شود

دبیر کمیته بانوان خانه احزاب گفت: شناخت الگوها و رفتارهای اسلامی و ساده زیستی از جمله راهکارهای جلوگیری از طلاق است.
کد خبر : 398223

فهیمه خان‌محمدزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، جوانان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بیشترین میزان مشکلات خانوادگی را انواع تغییرات عنوان کرد و گفت: خانواده‌های ایرانی در حال حاضر با توجه به تغییرات و مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی سیاسی و غیره در بحران به سر می‌برند. با توجه به کمرنگ شدن روابط خانوادگی و روابط والدین و اقوام، رشد جمعیت و دیگر مشکلات،  بحران و نابسامانی اجتماعی رخ  داده است.


وی افزود: با توجه به تغییرات دما که منجر به تغییر خوی و خصلت می‌شود، هجمه فرهنگی بیگانگان، افزایش مصرف، افزایش سطح مصارف خانوار و عدم توازن بین دخل و خرج، درآمد و هزینه‌ها و جدایی خانواده ( از نظر سنی و نسل‌ها) و تفاوت دیدگاه جوانان نسبت به والدین خود نسبت به ارزشها به‌خصوص ارزش‌های اسلامی مشکلات خانواده ها بیشتر شده است.


دبیر کمیته بانوان خانه احزاب گفت: از طرف دیگر نقش دولت‌ها به‌خصوص در کنترل جمعیت و یا نقش دولت‌ها در مسائل اقتصادی و بحران‌های معیشتی مردم و دوری افراد خانواده در روابط بهینه افراد خانواده پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها والدین و همسران از دیگر مشکلات خانواده‌هاست.


خان‌محمدزاده بیان کرد: از طرف دیگر با توجه به حجم بسیار بالای طلاق‌ها و ازدواج‌های ناموفق و خانواده‌های مثلاً تهی‌شده، نه تنها مشکلات عاطفی و روانی زوج‌ها و والدین را تحت الشعاع قرار می‌دهد بلکه کودکان نیز به شدت از نظر عاطفی آسیب می‌بینند.


وی افزود: از طرف دیگر خشونت در خانواده، کودک آزاری، افزایش اعتیاد و بیکاری، افزایش جرم بدرفتاری که به طور عمده با فقر اقتصادی و اشتغال افراد بستگی دارد، رابطه بین تحصیلات زوجین که در صورت عدم آموزش تأثیرات بدی بر روفتار زوجین دارد و زندگی لوکس و انگیزه سود مادی در ازدواج، فقدان معنویت و اخلاق و ضعف روح مذهبی و شهرت و نارضایتی اخلاقی باعث می‌شود که خانواده‌ها به‌سمت متلاشی شدن بروند.


این حقوق‌دان گفت:‌ از بین بردن هرگونه زمینه تحریک‌کننده طرف مقابل، صمیمیت و در میان گذاشتن مشکلات و افکار با یکدیگر، برنامه‌ریزی برای حل مشکلات و برآورده‌شدن خواسته‌های یکدیگر، مدیریت واکنش‌های تند عصبانیت که مانع آسیب‌پذیری زندگی مشترک می‌گردد، عدم توجه به تحریکات اطرافیان، لگدمال نکردن عواطف و احساسات یکدیگر، تلاش برای حفظ خانواده و پرهیز از وابستگی‌های دیگر که ممکن است به زندگی مشترک آسیب بزند، کنترل فشارهای روانی از قبیل بیکاری و اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکی، مهاجرت فقر اقتصادی و رفاه‌طلبی و رویای به دست آوردن زندگی مرفه و تجملی...،‌ عدم توجه به نیاز جنسی طرف مقابل، توجه به مذهب و شناخت الگوها و رفتارهای اسلامی و ساده‌زیستی از جمله راهکارها و جلوگیری از طلاق است.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر