صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۳۰ - ۰۸ دی ۱۳۹۷
همراه با نمایشگاه پژوهش/44

تولید محصولات بهداشتی نانو توسط محققان دانشگاه آزاد

محققان دانشگاه آزاد توانستند با استفاده از فناوری نانو، پدهای بهداشتی تولید کردند که نسبت به مشابه خارجی و داخلی قیمت‌های بسیار اندکی دارند.
کد خبر : 347824

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و محصولاتی که در آن به معرض نمایش گذاشته شد ثابت کرد محققان، پژوهشگران و دانشجویان واحدهای دانشگاه آزاد سراسر کشور به  پیشرفت قابل توجهی دست یافته و فعالیت‌های تأثیرگذاری در حوزه فناوری‌ و دانش‌بنیان انجام داده‌اند.


فاطمه قورچیان فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی در رشته نانوشیمی در گفتگو با خبرنگار آنا، درخصوص دستاوردهای تیم تحقیقاتی شرکت پژوهندگان خلاقیت و شکوفایی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: چهار محصول در حوزه‌های دارویی، آرایشی و بهداشتی آماده ارائه به بازار در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است.


قورچیان ادامه داد: تأییدیه محصولات مذکور تحت عنوان استاندارد اولیه اخذ شده است و برای اخذ نشان سیب سلامت لازم است فضای تولید محصول به سازمان ذیربط معرفی شود.


وی افزود: در حال حاضر امکان مالی برای تجهیز یک فضای تولیدی را نداریم و فقط با جذب سرمایه‌گذاری محقق می‌شود.


قورچیان با اشاره به کیفیت محصولات دانش‌بنیان اظهار کرد: محصولات بهداشتی تولیدی در این واحد فناور عبارت است از پد لایه‌بردار شیمیایی، پد ضدجوش گیاهی، پد ضد زگیل و میخچه و پد دورکننده حشرات که بدون عارضه پوستی تولید شده است که نسبت به مشابه خارجی و داخلی قیمت‌های بسیار اندکی دارند.


فارغ‌التحصیل دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تصریح کرد: برای توسعه محصولات و تجاری‌سازی به‌دنبال جذب سرمایه‌گزار هستیم و با سرمایه‌ای نه‌چندان بزرگ، محصولات دانش‌بنیان تولید شده، قابلیت برندسازی و سوددهی را دارند.


قورچیان ادامه داد: برای حمایت بیشتر از واحدهای فناور و برای تولید و عرضه محصولات دانش‌بنیان در بازارهای هدف، بعد از پارک علم و فناوری باید فضایی برای صنعتی‌سازی این محصولات نیز درنظر گرفته شود. در چنین فضاهایی با اعتباری که دانشگاه آزاد اسلامی در کشور دارد سرمایه‌گزاران به‌راحتی برای مذاکره و سرمایه‌گذاری ورود می‌کنند و واحدهای فناور انرژی کمتری برای این موضوع صرف خواهند کرد.


وی در پایان افزود: این واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی امکان ارائه محصولات دانش‌بنیان به مراکز درمانی و آموزشی واحدهای علوم‌پزشکی دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور را دارد.


انتهای پیام/4060/4116/


انتهای پیام/

ارسال نظر