صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۰ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۶

یک شرکت فناوری‌های خورشیدی ابداع کرد

یک شرکت فناوری موفق به ساخت یک پوشش مایع و شفاف شدند که با پوشاندن پنجره، آن را تبدیل به یک پنل خورشیدی می‌کند.
کد خبر : 210151

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از ایسنا، شرکت «فناوری پنجره خورشید» می‌گوید که می‌توان انرژی نور خورشید را با استفاده از چسباندن یک نوار شفاف به شیشه یا پلاستیک ذخیره کرد.


این شرکت طی 20 سال اخیر به دنبال رسیدن به این هدف بوده است. هدف آنها تبدیل پنجره‌ها به پنل‌های خورشیدی شفافی بود که بتوانند انرژی نور خورشید که از میان‌شان می‌گذرد را ذخیره کنند. شرکت مذکور یکی از چندین شرکت فناوری در این حوزه است که به دنبال ذخیره انرژی خورشیدی در مقیاس کلان هستند.


ممکن است استفاده از این فناوری در خانه‌های شخصی چندان مفید به فایده نباشد چراکه انرژی چندانی ذخیره نمی‌شود. اما این شرکت امیدوار است که در نهایت این فناوری را روی ساختمان‌های اداری و آسمان خراش‌ها به کار ببرد، تا انرژی خورشیدی را توسط چند هکتار شیشه به کار رفته در نمای این ساختمان‌ها ذخیره کند.


فناوری این شرکت اختصاصی و منحصر به‌فرد است؛ «سولار ویندو» یک آرایش خورشیدی فتوولتائیک (OPV) مایع و شفاف تولید شده از مخلوطی از کربن، هیدروژن، اکسیژن و نیتروژن تولید کرده است که می‌تواند روی سطوح شفاف را بپوشاند.


پوشش مایع، سلول‌های خورشیدی فوق العاده کوچکی را تشکیل می‌دهد که به صورت گروه‌ها یا صف‌های منظم تشکیل شده‌اند. نور خورشید که از این سلول‌ها عبور می‌کند، یک شارژ (بار) الکتریکی تولید می‌کنند. این شارژ الکتریکی سپس توسط شبکه‌ای از سیم‌های بسیار خوب و با کیفیت ذخیره می‌شود که هر کدام از موی انسان باریک‌تر هستند.


سیم‌ها نیروی تولیدی را به یک سیم خروجی بزرگ‌تر هدایت می‌کنند و سپس به هر سیستم ذخیره نیروی دلخواه و موجود، مانند پانل‌های خورشیدی سنتی متصل می‌شوند.


برای تولید حداکثری قدرت، پوشش شفاف چندین بار روی سطح شیشه یا پلاستیکی کشیده می‌شود. پوشش و شبکه را می‌توان در دما و فشار محیط اعمال کرد، که باعث می‌شود تولید در مقیاس وسیع‌تر انجام شود.


جان کونکلین، مدیر عامل شرکت سولار ویندو، گفت: «پنل‌های معمولی خورشیدی به لحاظ زاویه‌ای نامنظم هستند. بنابراین شما نمی‌توانید از این پنل‌ها، پنجره بسازید. شرکت من در حال تلاش برای حفظ زیبایی معماری و شفافیت یک پنجره، به همراه تولید برق است».


انتهای پیام/

برچسب ها: پنل خورشیدی
ارسال نظر