روایتی جدید از حاشیه انتخاب رئیس کل سازمان نظام پزشکی/ چرا حافظی با فاضل رقابت کرد؟
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، روز جمعه مجمع عمومی نظام پزشکی برای انتخاب رئیس کل جدید سازمان نظام پزشکی ایران و همچنین انتخاب اعضای جدید شورای عالی نظام پزشکی، برگزار شد که در این جلسه دکتر ایرج فاضل با کسب ۲۰۱ رای توانست کرسی ریاست هفتمین دوره سازمان نظام پزشکی را به دست آورد. این موضوع در حالیست که تا پیش از این هیچ کدام از پزشکان برای رقابت با دکتر فاضل اعلام حضور نکرده بودند و تنها در دقایق پایانی رحمت اله حافظی که خود نیز تا آن لحظه برنامهای برای کاندیدا شدن نداشت به عنوان رقیب دکتر فاضل ثبت نام کرد.
البته حافظی پس از این مراسم در حساب کاربری توئیتری خود نوشت: «در زمان انتخاب رئیس کل سازمان نظام پزشکی طی تماسی تلفنی به من گفتند اگر با فاضل رقابت کنی برای همیشه از صحنه مدیریت نظام سلامت حذف خواهی شد.»
در پی این ماجرا دکتر زهرا ریاضی، عضو هیات علمی بنیاد بیماریهای نادر نیز در نامهای خطاب به حسن روحانی، رئیس جمهور آغاز انتخابات نظام پزشکی را همراه با تضییع حقوق پزشکان دانست و از او خواست به عنوان یک حقوقدان پیش از ابلاغ حکم رئیس سازمان نظام پزشکی کشور صحت انتخابات را تایید کند.
دکتر ریاضی در این زمینه به خبرنگار آنا گفت: کار مجمع عمومی نظام پزشکی تعیین شورای عالی و رئیس کل نظام پزشکی است. برهمین اساس کسانی که کاندیدای شورای عالی نظام پزشکی بودند باید از قبل در نامهای به رئیس کل نظام پزشکی سابق اعلام کاندیداتوری میکردند، بنابراین کسانی که کاندیدای ریاست کل بودند باید در همان جلسه اعلام کاندیداتوری میکردند اما زمانی که هنوز هیچ اتفاقی در مجمع عمومی صورت نگرفته بود دکتر نوبخت در پیامی تلفنی به دکتر فاضل و برخی از منتخبین در جلسه تبریک گفت و در پیامی نوشت: «استاد محترم جناب آقای دکتر فاضل با سلام و احترام. پیشاپیش حسن نظر و انتخاب اصلح جامعه معظم پزشکی در گزینش آن جناب به عنوان تنها گزینه ریاست کل سازمان نظام پزشکی را تبریک میگویم. همکاران عالی قدر همچون آقایان دکتر برزگر، دکتر معین، دکتر نوربخش، دکتر کامرانی، دکتر گل علی زاده، دکتر پناهی و دکتر خداکرمی نوید تشکیل سازمانی مقتدر و پاسخگو را میدهد. با آرزوی موفقیت همگان دکتر علی نوبخت.»
عضو هیات علمی بنیاد بیماریهای نادر ادامه داد: پس از ارسال این پیام دکتر حافظی نسب به این پیام دکتر نوبخت اعتراض کرد که طبق توئیت دکتر حافظی متاسفانه با واکنش دکتر نوبخت مبنی بر حذف از مدیریت نظام سلامت روبهرو شد البته نوبخت پیامی به منتخبان ارسال کرد و نوشت: «دکتر حافظی نیز پزشک متدین متشرعی هستند.»
این پزشک یادآور شد: دکتر حافظی برنامهای برای کاندیدا شدن نداشت و میخواست در صورت کاندیداتوری سایر پزشکان ایشان نیز به عرصه ورود کنند و چنانچه دکتر فاضل به تنهایی کاندیدای این کرسی بودند وارد رقابت با دکتر فاضل نمیشد اما برای اعتراض نسبت به هدایت انتخاب رئیس نظام پزشکی از سوی گروهی خاص کاندیدا شد.
وی با انتقاد از شرایط موجود در سازمان نظام پزشکی گفت: حتی به دکتر حافظی گفتند: اگر به عنوان کاندیدای ریاست نظام پزشکی اعلام حضور کنید دیگر نمیتوانید به عنوان کاندیدای شورای عالی مطرح شوید. در حالی که براساس قانون چنین امکانی وجود دارد و در گذشته نیز زمانی که دکتر نوربخش در سال 87 کاندیدا شده بود چنین اتفاقی افتاد.
ریاضی اظهار کرد: متاسفانه امیرحسین قربانی، رئیس هیات نظارت بر انتخابات نظام پزشکی نیز در گزارشی که از برگزاری برنامه نظام پزشکی در حال پخش بود تایید کرد که در انتخابات 30 تیر تضییع حقوق زیادی نسبت به برخی پزشکان صورت گرفته است که این اظهارات به صورت ویدیو مستند در دست است بنابراین چطور ممکن است که رئیس هیات نظارت هزمان روند انتخابات و تضییع حقوق پزشکان را تایید میکند.
این پزشک متخصص ادامه داد: ما پزشکان نسبت به روند انتخاب رئیس کل سازمان نظام پزشکی شکایت کردیم و خواستار ابطال این انتخابات شدیم اما باتوجه به اینکه حکم رئیس کل سازمان نظام پزشکی باید از سوی رئیس جمهور تایید و ابلاغ شود از رئیس جمهور خواستیم پیش از ابلاغ نهایی موضوع را مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و پاسخ دهند آیا انتخاباتی که اینگونه برگزار شده و تضییع حقوق پزشکان مورد تایید هیات نظارت بر انتخابات قرار گرفته می پذیرد. آیا از سوی ایشان مورد تایید است یا خیر؟
عضو هیات علمی بنیاد بیماریهای نادر تاکید کرد: ما معترضان به منتخبین ایرادی نمیگیرم اما نسبت به نحوه برگزاری انتخابات مهندسی شده و از قبل تعیین شده سازمان نظام پزشکی اعتراض داریم برهمین اساس من اگر حقوقدان باشم این انتخابات را ابطال میکنم.
ریاضی به نامه یکی دیگر از پزشکان اشاره کرد و گفت: دکتر محمد سالاری در نامهای نوشت: «صبح جمعه سوم شهریور است همه آماده میشویم برای انتخابات. انتخاب رئیس کل نظام پزشکی، اما انگار از مدتها قبل انجام شده دکتر ایرج فاضل که وصف علم و عملش در آوردگاه انتخابات هوش از سر رای دهندگان می رباید و هوس رقابت را در گلوی هر رقیبی می خشکاند. تا این جای کار همه چیز عالی بود، مگرنه اینکه پیری خردورز آمده بود تا بر کرسی شیخوخیت سازمانی بنشیند که نه ابزار قدرتی دارد و نه اندوخته و مکنتی. تا اینکه پیامکی کذایی جرقهای می زند بر خرمن مطالبات و از دخالت عوامل بیرونی بر انتخابات خبر میدهد که تمام چیزها از قبل مشخص شده و افراد نسخه شفا بخش خود را پیچیدهاند، دکتر فاضل رونمایی میشود.»
انتهای پیام/