صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۳ - ۲۳ آبان ۱۳۹۵
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

ورزش و تحرک تا ۴۰ درصد احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه چاقی، تغذیه ناسالم و کم تحرکی در ابتلا به دیابت نقش دارند، اظهار کرد: ورزش و تحرک تا ۴۰ درصد احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.
کد خبر : 134075

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر نادر آهنگر، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در هر ۶ ثانیه یک نفر در جهان به دیابت مبتلا می‌شود، افزود: ۵ میلیون نفر در کشور به دیابت مبتلا هستند.


وی عوامل ابتلا به دیابت را سابقه خانوادگی و سبک زندگی دانست و عنوان کرد: چاقی، تغذیه ناسالم و کم تحرکی در ابتلا به دیابت نقش دارند.


آهنگر با اشاره به اینکه افراد میانسال هر سه سال یک مرتبه و سالمندان هر سال یک مرتبه باید در مورد ابتلا به دیابت آزمایش شوند، خاطرنشان کرد: ورزش و تحرک تا ۴۰ درصد احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.


وی با اشاره به افزایش مصرف دخانیات در جامعه، بیان کرد: اگر افراد سبک زندگی خود را تغییر دهند می‌توانند تا ۱۱ سال ابتلا به دیابت را به‌ تاخیر بیاندازند.


معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اقدامات خود مراقبتی در پیشگیری و کنترل دیابت را مهم دانست و ادامه داد: چهار نوع دیابت وجود دارد که ۹۵ درصد افراد دیابتی به نوع دوم آن مبتلا هستند.


آهنگر با اشاره به عوارض چشمی در بیماران دیابتی، تصریح کرد: در دنیا ۹۳ میلیون نفر عوارض چشمی دیابت دارند.


وی با بیان اینکه ۵۰ درصد افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود اطلاع ندارند، اضافه کرد: خود مراقبتی اثر مهمی در کاهش هزینه‌های درمان دیابت دارد.


معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران استرس و افسردگی را از عوامل تشدید بیماری دیابت دانست و گفت: بیش از ۶ ساعت و کمتر از ۹ ساعت خواب در بیماران دیابتی می‌تواند به کنترل آن کمک کند.





انتهای پیام/

ارسال نظر