دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 مرداد 1401 - 14:09
مدیرعامل بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی (ص) مطرح کرد؛

ارائه فرصت تحقیقاتی به دانشمندان جوان جهان اسلام با حمایت کامستک

صفاری‌نیا گفت:‌ بر اساس توافق‌نامه صورت گرفته این بنیاد با کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (کامستک)، فرصت‌های تحقیقاتی به دانشمندان جوان زیر ۴۵ سال جهان اسلام ارائه می‌شود.
کد خبر : 670361
وزارت علوم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهدی صفاری‌نیا، مدیرعامل بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی (ص) امروز (شنبه ۱ مرداد ۱۴۰۱) در مراسم تجلیل از مقام علمی برگزیدگان کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری‌های اسلامی (کامستک) که در وزارت علوم برگزار شد، خاطرنشان کرد: بنیاد علمی مصطفی (ص) به‌عنوان یک نهاد بین‌المللی غیر دولتی فعال است که مهم‌ترین برنامه آن برگزاری دوسالانه جایزه مصطفی (ص) و نیز برگزاری سالانه برنامه‌های دیگر برای توسعه علمی در سطح دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور است.


وی با بیان اینکه توافق‌نامه جامعی بین دبیرخانه بنیاد علمی مصطفی (ص) و کامستک امضا شده است، خاطرنشان کرد: براساس این توافق‌نامه بنیاد علمی مصطفی (ص) به‌عنوان حلقه واسط در خدمت کامستک است تا برنامه همکاری توسعه علم و فناوری در جهان اسلام انجام دهد.


مدیرعامل بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی (ص) یادآور شد: این بنیاد در راستای هم‌افزایی و ارتقای ظرفیت فعالان علم و فناوری و نوآوری جهان اسلام و به‌منظور نقش‌آفرینی موثر در تحقق تمدن نوین اسلامی و با هدف پرورش نسل جوان و ظرفیت‌سازی این نسل در تولید علم و فناوری متناسب با ارزش‌ها و نیازهای جامعه اسلامی، طرح حمایت از فرصت‌های تحقیقاتی دانشمندان جوان را با همکاری موسسات علمی و پژوهشی معتبر جهان اسلام و مراکز تحقیقاتی شرکت‌های معتبر در کشورهای اسلامی به اجرا درآورده است.


صفاری‌نیا ادامه داد:‌ در این طرح، حمایت از دانشجویان، فناوران و اساتید جوان دانشگاه‌های متقاضی و استفاده از فرصت‌های تحقیقاتی کوتاه مدت مورد نظر است، در راستای توافق انجام شده، اجرای برنامه فرصت‌های تحقیقاتی دانشمندان جوان آغاز شده است، این برنامه برای دانشمندان زیر ۴۵ سال جهان اسلام است و فرصت تحقیقاتی برای هر برگزیده در مرکز میزبان بین ۶ تا ۱۲ ماه در نظرگرفته شده است.


وی همچنین اظهار کرد:‌ همکاری و توسعه علم و فناوری در کشورهای اسلامی، سیاست‌گذاری، ظرفیت‌سازی و فرصت‌سازی، تشویق دانشجویان و فناوران و اساتید،‌ نهادینه کردن ارتباطات و همکاری‌های علمی و تبادل دانش بین‌المللی از جمله اهداف این برنامه همکاری است.


مدیرعامل بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) گفت: ارتقای برند بین‌المللی و جایگاه موسسه میزبان در رتبه‌بندی‌های جهانی، توجه به اولویت‌های علمی و فناوری مرکزی میزبان و کمک به حل مسائل آن به واسطه نخبگان در سطح بین‌المللی، ایجاد ظرفیت برای دانشجویان و اساتید مرکز میزبان برای بهره‌مندی از ظرفیت سایر کشورها، جذب اساتید و دانشجویان ممتاز بین‌المللی در دانشگاه نیز از جمله مزایای همکاری در این طرح برای موسسه میزبان است .


صفاری‌نیا تصریح کرد: همچنین بسترسازی برای تعریف همکاری‌های علمی و فناوری در عرصه بین‌المللی، راه‌اندازی دبیرخانه اجرایی طرح، فراخوان پذیرش متقاضیان، ارزیابی و معرفی برگزیدگان، تسهیل در تامین هزینه سفر (رفت و برگشت) برگزیدگان، استفاده از امکانات آزمایشگاهی از جمله خدمات بنیاد برای اجرای این طرح به مراکز میزبان است. علاقه‌مندان برای استفاد از این طرح می‌توانند به سایت ysfp.mstfdn.org مراجعه کنند.


به گزارش آنا،‌ دو دانشمند ایرانی برنده جایزه کامستک (کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی) ۲۰۲۱ امروز در مراسمی با حضور معاون پژوهشی و قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل تجلیل شدند و جوایز خود را دریافت کردند.


وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز میزبان علی‌اکبر موسوی‌موحدی و اسمعیل قوانلو، ۲ برگزیده ایرانی جایزه ۲۰۲۱ کامستک (Standing Committee for Scientific and Technological Cooperation /COMSTECH) بود که در مراسمی با حضور معاون پژوهشی و قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل، نمایندگان کامستک و شماری از مسوولان حوزه علم و فناوری جوایز خود را دریافت کردند.


انتهای پیام/۱۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته