دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 دی 1401 - 08:06
توسط یک استارتاپ ابداع شد؛

قاشق هوشمندی که طعم غذا را تقویت می‌کند

قاشق هوشمندی که طعم غذا را تقویت می‌کند
محققان یک نوع قاشق هوشمند طراحی کرده اند که با ارسال پالس‌هایی بی خطر به پرزهای چشایی طعم غذا را بهبود می‌بخشد.
کد خبر : 826287

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، برخی افراد احساس می کنند که  اگر به غذایشان نمک یا شکر اضافه نکنند،به اندازه کافی خوشمزه نخواهد بود. از این رو قاشق اسپون تک  (SpoonTEK) جایگزین سالم‌تری را ارائه می‌دهد، زیرا طبق گزارش‌ها، طعم درک شده غذاها را با ارسال پالسی بی‌ضرر به پرزهای چشایی کاربر طعم غذاها را برای او بهتر می کند.

اسپون تک که توسط یک استارت آپ آمریکایی به همین نام تولید شده است، دارای یک باتری داخلی و لوازم الکترونیکی شامل یک الکترود در قسمت زیرین دسته و یک الکترود در قسمت کاسه یا فرورفته آن است. این قاشق هم مانند قاشق های معمولی  برای استفاده با غذاهای نسبتا مرطوب یا مرطوب مانند سوپ، خورش، ماست یا بستنی طراحی شده است.

کاربر یک انگشت خود را روی الکترود دسته قاشق قرار می دهد، در حالی که غذای موجود در قسمت فرو رفته قاشق، الکترود دیگر را می پوشاند. هنگامی که شخص قاشق را در دهان خود قرار می دهد، یک مدار الکتریکی را تکمیل می کند که در آن جریانی از قاشق به غذا و به زبان منتقل می شود. یک چراغ LED روی قاشق روشن می شود تا این اتفاق را تایید کند.

به گفته طراحان، نتیجه این فرایند تحریک الکتریکی خفیف پرزهای چشایی زبان است که به طور موقت حس چشایی کاربر را تقویت می کند. اگرچه این فرآیند ممکن است کمی دور از ذهن به نظر برسد، اما قبلاً شاهد استفاده موفقیت آمیز این سیستم در چاپستیک های افزایش دهنده طعم بودیم.

خریداران این دستگاه باید توجه داشته باشند، که استفاده از این قاشق توسط افرادی که دستگاه‌های پزشکی الکتریکی مانند ضربان‌ساز در بدنشان کاشته‌اند یا در معرض خطرتشنج هستند، توصیه نمی‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته